Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért éri meg becsületesnek lenni?
Figyelt kérdés
Hiába vagyok őszinte, csendesebb, okos, hűséges típusú lány velem még sem foglalkoznak a fiúk. Voltak kapcsolataim is de elhagytak. L/222015. jan. 22. 18:50
1/19 anonim válasza:
Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis!
Mért ne legyek tisztességes! Kiterítenek úgyis.
2/19 anonim válasza:
Nem a megfelelő férfiakkal jöttél össze. Keress magadhoz hasonlót, aki még értékeli ezeket a tulajdonságokat. Sajnos egyre kevesebben vagyunk.
30f
4/19 anonim válasza:
Hogy ne hányj a tükörképedtől lefekvés előtt. Jobb okot nem tudok :*
5/19 pinkpancser válasza:
Miért? Megéri? Én még nem nagyon tapasztaltam, de már lusta vagyok változtatni :)
6/19 anonim válasza:
1X megtalálod az igazit és akkor választ kapsz a kérdésre is nagy érték a hűség és a őszinteség egy kapcsolatban mintbármi más
7/19 anonim válasza:
Ha általánosságba nézzük akár most, akár régen, soha nem az járt jól aki becsületes volt, persze vannak kivételek is, de túlnyomó többségbe a becsületes, őszinte emberek rosszabbul járnak.
Alig írtál magadról.. Egy őszinte, csendesebb, hűséges, intelligens lány.. ezek magába jó tulajdonságok, de így felsorolva nagyon kevés és semmit nem derül ki.
8/19 A kérdező kommentje:
Külsőmmel nincs baj, mert voltak már pasijaim.
2015. jan. 22. 18:54
9/19 anonim válasza:
Bunkónak sokkal jobban megéri lenni.
10/19 anonim válasza:
Nem éri meg! De ne add lejjebb! Maradj ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!