Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti milyen ajándéknak örülnétek Valentin-napra? (:
Figyelt kérdés
17/F-nak lenne (:2010. febr. 7. 23:16
1/23 anonim válasza:
Ugyan már, bármit vehetsz. Ha veszel neki valami plüss figurát, az is OK, ha valami ötletesebbet, az is. Valentin-napra még a giccses plüss szívecske is belefér. Vagy vegyél mozi/színházjegyet... Vidd el bowlingozni, biliárdozni... nem tom. :)
4/23 anonim válasza:
Én, ha meggondolom, baromira örülnék ha a csaj beállítana biliárdzsetonokkal, amit velem akar eljátszani.:) Mert tudom hogy nem szeret biliárdozni, de bennem lenne az érzés, hogy "tejóég, még eztis megcsinálja nekem"..:) Aztán játszanánk max kettőt, és (mivel tudom hogy nem szereti) elvinném valahova sütizni például.:)
17F
5/23 anonim válasza:
23:21... baze, mekkora kocka vagy. :P
6/23 anonim válasza:
itt találsz néhány ötletet;)
7/23 anonim válasza:
Olyan bármikor beválthatós kupont amivel azonnal szexelni hívhat
8/23 anonim válasza:
Asszony pizzát sütne pl. Nagyon jól csinálja!
stb.
9/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.(:
ajándékra gondoltam, mert már a program megvan.(:
2010. febr. 7. 23:29
10/23 anonim válasza:
Azt ha velem lenne, a valentin nap butaság:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!