Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek? Nem bírnám ki, ha megint elutasítanának.
Sziasztok!
18 éves lány vagyok, elég összetett a sztori.
15 évesen voltam először szerelmes egy osztálytársamba, de neki akkor volt barátnője. Sokáig nem mertem felé közeledni. Folyton rá vágytam, sokszor sírtam, mindig a fejemben járt. Amikor a "barátnőimnek" elmondtam, kinevettek, és rögtön mondták, hogy felejtsem el őt, semmi esélyem nála, hisz a barátnője sokkal szebb, okosabb... 2-3 hónappal később mégis odamentem a sráchoz, akivel egyébként elég sokat beszéltünk akkoribban, és mintha éreztem volna, hogy én se vagyok neki közömbös. Amikor elmondtam neki, mit érzek iránta... sajnált. Azt hiszem ennyi. Furcsa volt, mintha szeretne mondani valamit, de csak annyit mondott végül: "Sajnálom, nem tudok..." Akkor beszéltem vele utoljára. Aznap, amikor hazamentem, öngyilkos akartam lenni. Bevettem egy nagy adag gyógyszert, rá piát, és vártam. A kórházban ébredtem.
Most, 3 évvel később, új suliba, új megyében vagyok. A történet ugyanaz: a lány szerelmes a fiúba, aki foglalt. Csak barátok.... Nem bírom tovább, nem bírnék ki még egy elutasítást. Minden nap látom, beszélek vele, mosolygok, de valójában sírni volna kedvem. Most is érzek egy kis szikrát kettőnk között, de mégse.
Van valami tanács, biztatás, tipp?
Nem akarok butaságot tenni, márpedig ilyenkor nem vagyok ura a tetteimnek. :S
Hát ha az én lányom lennél indításból jól felpofoználak. Ekkora barom hogy lehettél? Öngyilkosnak lenni 15 évesen, mert egy pasi visszautasít? Anyáááám...
Nos, két lehetőséged van. Az egyik, hogy addig sajnálod magad, meg keresed a reménytelen szerelmet, amíg egyszer kinyírod magad. Ez persze lehet, hogy jó, mert így kiszelektálod magad az emberiség génállományából, amivel a faj valszeg csak nyerne.
A másik lehetőség, hogy úgy döntesz, hogy nem vagy egy genetikai selejt. Ekkor összekapod magadat, nem sajnálod magad tovább, és ha nem sikerül összeszedni azt a pasit, akit szeretnél, akkor összeszorítod a fogad, és éled tovább az életed. Előbb utóbb sikerülni fog egy normálisat összeszedni. Ja de ne gondold, hogy az első kapcsolat az utolsó lesz. Szakítani fogtok. Ekkor megint fogat összeszorítani, élni tovább, és addig próbálkozni, amíg összejön.
Tiszta, hogy a gyógyszer könnyebb... Rajtad áll; összekapod magad és normális életet építesz, vagy kinyírod magad.
Köszi a válaszokat!
Elhihetitek, folyton próbálok mást találni. Járok bulizni, ha találok valami helyes srácot, mindig azt hiszem, hogy ő talán segít rajtam... De amint meglátom Őt a suliban... Akkor totál kész vagyok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!