Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar? Egyáltalán akar e valamit? Kicsit hosszú.
Van egy srác,kb 1éve ismerjük egymást...én megszerettem,de mikor felhoztam neki a témát, azt mondta,h most szakított a volt nőjével, és h most egyedül szeretne lenni...de a másik oldalról ottvan,h olyanokat mondd,h nem akar elveszíteni szeret velem beszélni kötődik hozzám, külsöre is bejövök neki,mikor mondtam neki h sztem felesleges így beszélnünk akkor,ha ő nemakar semmit, megsértődött,és elég erősen tiltakozott...ha talizunk mosolyog kacsint,ha beszélünk közelhajol hozzám, elég féltékenynek is látom, soha nem volt még ilyen helyzetem,nagyon összezavart...egyszerűen nemtok továbblépni...
Mit akar ő? és mit tegyek én??
sztem még őse tudja mitakar...lehet h volt bnőjét szerette és nehezen teszi túl magát rajta:)
adj neki 1kis időt(1-2hetet)ha utána is így játszadozik akk nefoglalkozz vele..:)
Lehetséges hogy csak flörtöl veled, hogy könnyebben legyen túl a barátnőjén
vagy az is lehetséges, hogy csak barát akar maradni, de erre kevesebb az esély :]
Vagy a 3. szitu hogy járni akar veled és játsza a nehezen megkaphatót (esetleg mert még mindig szereti/kötődik a volt bnőjéhez)
15/F
Szerintem hagyj neki időt
Azt akarta a tudtadra adni, hogy szüksége van egy periódusra, hogy kiheverje az utolsó szakitását, ez normális hogyha durva szakitás volt vagy komoly párkapcsolat
Azt akarja, hogy mellette legyél és hogy segits neki, hogy általa elfelejtse a " másikat ", de erre időre van szüksége ! Viszont ő is akarja a dolgot, csak tudod hogy van, " előszőr bekell melegiteni a sütőt s utánna kell beletenni a csirkét "
Légy türelmes és meglesz a pasi !
Csak igy tovább, hidd el, hogy menni fog ( tapasztalat )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!