Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit akar? Egyáltalán akar e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar? Egyáltalán akar e valamit? Kicsit hosszú.

Figyelt kérdés

Van egy srác,kb 1éve ismerjük egymást...én megszerettem,de mikor felhoztam neki a témát, azt mondta,h most szakított a volt nőjével, és h most egyedül szeretne lenni...de a másik oldalról ottvan,h olyanokat mondd,h nem akar elveszíteni szeret velem beszélni kötődik hozzám, külsöre is bejövök neki,mikor mondtam neki h sztem felesleges így beszélnünk akkor,ha ő nemakar semmit, megsértődött,és elég erősen tiltakozott...ha talizunk mosolyog kacsint,ha beszélünk közelhajol hozzám, elég féltékenynek is látom, soha nem volt még ilyen helyzetem,nagyon összezavart...egyszerűen nemtok továbblépni...

Mit akar ő? és mit tegyek én??

2010. febr. 7. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:

sztem még őse tudja mitakar...lehet h volt bnőjét szerette és nehezen teszi túl magát rajta:)

adj neki 1kis időt(1-2hetet)ha utána is így játszadozik akk nefoglalkozz vele..:)

2010. febr. 7. 22:15
 2/9 anonim válasza:
Lehet,h csak félti a barátságotokat,mert ha neked pasid lenne,ak többet lennél vele,mint ezzel sráccal. Viszont ő nem akar járni veled.Azt meg nem hiszem,h nem veszi a lapot,h te szivesen lennél vele. Lehet h még tényleg nincs tul az előző kapcsolatán,viszont kedvel téged. Ebből még bármi lehet,csak idő kell hozzá
2010. febr. 7. 22:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Lehetséges hogy csak flörtöl veled, hogy könnyebben legyen túl a barátnőjén

vagy az is lehetséges, hogy csak barát akar maradni, de erre kevesebb az esély :]

Vagy a 3. szitu hogy járni akar veled és játsza a nehezen megkaphatót (esetleg mert még mindig szereti/kötődik a volt bnőjéhez)

15/F

2010. febr. 8. 05:20
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyj neki időt

Azt akarta a tudtadra adni, hogy szüksége van egy periódusra, hogy kiheverje az utolsó szakitását, ez normális hogyha durva szakitás volt vagy komoly párkapcsolat

Azt akarja, hogy mellette legyél és hogy segits neki, hogy általa elfelejtse a " másikat ", de erre időre van szüksége ! Viszont ő is akarja a dolgot, csak tudod hogy van, " előszőr bekell melegiteni a sütőt s utánna kell beletenni a csirkét "

Légy türelmes és meglesz a pasi !

Csak igy tovább, hidd el, hogy menni fog ( tapasztalat )

2010. febr. 8. 13:50
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, aranyosak vagytok nagyon!!
2010. febr. 8. 18:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Veleki lefeküden velem 17/F
2010. febr. 9. 20:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Az első gondolatom az, hogy tetszel neki, és szeretne veled komoly kapcsolatot, de előtte ki akarja élni magát.
2010. febr. 9. 20:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem addig fogja csinálni, amíg nem talál egy másik csajt. Nem szabad vele foglalkozni, mert csak magadat szivatod meg. Ismerős a helyzet, én is voltam hasonlóban. Sose tudtam eldönteni magamban mit is akarok. Aztán kierőszakoltunk egy kapcsolatot, és totál szar volt. A bizonytalan szerintem a legrosszabb.
2010. febr. 9. 22:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek:)
2010. febr. 16. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!