Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem ezt? (kicsit hosszú)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt? (kicsit hosszú)

Figyelt kérdés

Először is csak komoly válaszokat kérnék, ez nekem fontos.

22 éves vagyok és végre úgy érzem megtaláltam a szerelmet. Igaz még csak kb fél hónapja vagyok együtt a barátommal de ez a kapcsolat sokkal másabb mint az eddigiek. Egész nap a barátomra gondolok, nagyon szeretem. A bukkanó az, h ezt nem érzem viszont. Tudom h szeret, de olyan mintha "le se szarná a fejem". Ha találkozunk, nekem kell megfognom a kezét, nekem kell kezdeményeznem a csókot. Értem én h megváltozott a világ és most már a nő átvette a férfiszerepet, de attól még jó lenne nőnek éreznem magam. Én veszem az üdítőt v a mozijegyet (persze az ő pénzéből). Minden tőlem függ, én döntök mindenben, én viszem a beszélgetéseket... Ezek ellenére imádom a fejét csak úgy érzem nem szeret annyira mint én őt. Ez majd kialakul? Csak én reagálom túl? Éreztetek már ilyet?

Előre is köszi és bocs h hosszú lett.

2011. szept. 11. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:
hát figyu. vagy kialakul vagy nem ,ha 2 hónap múlva is ugyanez akk vmi gáz van:\
2011. szept. 11. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de nem sok túl jót látok benne.Irányítson ő.Ne keresd,várd meg amíg ő keres.Ez a lesz.arja a fejed,ez mg nem jó jel : (Mondd el neki mi a baj,beszéljétek meg az a legtisztább : )
2011. szept. 11. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:
nálunk ennyire nem súlyos a helyzet, nekem az a bajom, h van olyan, h napi 10percet beszélünk v napi 5 öt. t, h nap közben fel sem hív, de tudom, hogy szeret. ez biztos vmi pasi dolog. lehet, h egyszerűen ilyen típusok, nehezebben mutatják ki az érzelmeiket nemtom. kérdezd meg őt az okáról.
2011. szept. 11. 21:46
 4/4 A kérdező kommentje:
ha elkezdek erről komolyan beszélgetni vele akkor felháborodik h mégis miből gondolom h ő nem szeret.... -.-
2011. szept. 11. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!