Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt? (kicsit hosszú)
Először is csak komoly válaszokat kérnék, ez nekem fontos.
22 éves vagyok és végre úgy érzem megtaláltam a szerelmet. Igaz még csak kb fél hónapja vagyok együtt a barátommal de ez a kapcsolat sokkal másabb mint az eddigiek. Egész nap a barátomra gondolok, nagyon szeretem. A bukkanó az, h ezt nem érzem viszont. Tudom h szeret, de olyan mintha "le se szarná a fejem". Ha találkozunk, nekem kell megfognom a kezét, nekem kell kezdeményeznem a csókot. Értem én h megváltozott a világ és most már a nő átvette a férfiszerepet, de attól még jó lenne nőnek éreznem magam. Én veszem az üdítőt v a mozijegyet (persze az ő pénzéből). Minden tőlem függ, én döntök mindenben, én viszem a beszélgetéseket... Ezek ellenére imádom a fejét csak úgy érzem nem szeret annyira mint én őt. Ez majd kialakul? Csak én reagálom túl? Éreztetek már ilyet?
Előre is köszi és bocs h hosszú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!