Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már több hónapja szakítottunk, de nem tudom magam túltenni rajta. Mit tegyek?
Majdnem 2 évig voltunk együtt. A végén elkezdtünk kicsit távolodni, egyre többet veszekedtünk, nem bírtuk egymást. Én próbálom több hónapja visszaszerezni, de nem megy, már nem szeret, más fiúkkal találkozgat. Nagyon szeretném, ha velem lenne újból, de ez lehetetlen szerintem. Mit tegyek? Mi lenne a helyes megoldás?
20/F
Felesleges próbálkozni visszaszerezni..Avval csak azt éred el,hogy még jobban eltávolodik tőled..
Hagyd békén,és lépj tovább..Az eleje nehéz lesz,de idővel,és kitartással menni fog.. :)
Hát ez van.El kell fogadnod és többet semmilyen formába nem tartani vele a kapcsolatot.Se telefon,se facebook,se email,se találkozó,SEMMI.
Kerüld el jó messziről.
Ez sajnos ilyen..Mindenki átéli...Lehet még át is fogod párszor..
Talán az kicsit segít túl lépni rajta,hogy tudod,hogy Ő már túl van a dolgokon,és mással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!