Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapja szakítottunk a barátommal. És nem bírom túltenni magam. Mit csináljak, hogy ne őrüljek meg?
Mindenképp foglald el magad valamivel.
Az egyetlen út, hogy elfelejtsd, hogy ha új dolgokat csinálsz, barátokkal/haverokkal találkozol, más fiúkkal ismerkedsz. Tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor nem szabd kapcsolatban maradni vele, mert akkor soha nem lesz vége.
De a legfontosabb, hogy szereted-e, ő szeret-e? ha mind2 akkor miért meg szakítottatok? stb...
Lényeg, hogy az első bekezdés arra a variációra vonatkozik, ha már nem vagy szerelmes, és tényleg el akarod őt felejteni.
Hú sajnálom :(
Mi már rájöttük,hogy ez nehéz idő lenne,szóval én egy évet itthon várok rá,míg végez ő is:)
Amúgy az idő mindenen segít,próbáld meg magad lekötni,de ne csinálj hülyeségeket.Próbálj ismerkedni,barátokat szerezni,és lehet,hogy az igazi nagy Őt is megtalálod :) sok szerencsét
Az írásodból kiderül hogy te is tudod miket kell tenni ahhoz hogy jobban légy, túltedd magad rajta (barátok,stb.)
Menjetek el a barátnő(i)ddel bulizni! itt a nyár, nehogy azon sopánkodj mit hogy rontottál el!
Szervezzetek minél több proramot: strand, mozi, kirándilások! Légy emberek között, hátha minél hamarabb rád talál újra a szerelem! És akkor hidd el, a mostani időszakra úgy fogsz gondolni: "úristen, de hülye voltam":)
Velem is így volt, tapasztalatból mondom. Sok sikert:)
Én pont így vagyok azt hiszem, mint te, én 4 hónapig jártam egy fiúval, aztán tavaly nyár végén szakított velem. Mi is megbeszéltük, és nem haraggal váltunk el, de azóta is mindenkiben őt keresem! Minden második fiúra azt hiszem az utcán, hogy ő az. Azóta se találkoztam vele. Nem bírtam ki, msn-en ráléptem párszor, meg levelet is küldtem neki.. Azóta volt vkim, de nem voltam belé szerelmes, és inkább szakítottam. Én is teljesen begubóztam, csak olyan srácokra nézek rá, akik hasonlítanak rá. Itt a nyár, nekem
meg nincs egy kiterjedt baráti köröm, akikkel el tudnék menni ide-oda, barátnőmnek meg ott van a barátja. Bocsi, hogy regényt írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!