Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívják, valamint mit lehet tenni az olyan emberekkel akik nem bírják elviselni ha nincs igazuk?
Egészen pontosan a Páromról van szó, ha osszeütközik a véleményünk arról h szerintünk mi lenne az igaz, vagy a megfelelő állandóan kiakad, és azzal jön hogy én vagyok a bunkó és h nincs igazam (azt nem mondja meg miért), meg bedurcizik és érzelmileg v fizikailag fenyeget, itt elmondanám hogy Nőről van szó, amit én már eleve nem értek hogy hogy lehet ekkora szája, de inkább próbálom megérteni mint h jobban megbántsam...
Barátnőit is megkérdeztem és ugyan az. Ha például mond valami ami szerinte igaz, de valójában nem, és ezt valaki elmondja, képes sírni is.. a hiszti mellé...
Valaki pszichológus nincs itt v hasonló aki tudna segíteni ezen a problémán h mitől van és mit lehet tenni ellene?
(egyetlen megoldás a behódolás lenne, de Férfiként ezt sokallom)
21/f
Minél előbb dobod ki, annál kevesebb gondot okozol magadnak.
Jó irányban nem fog változni. Csak rosszabb lesz.
vagy egyszerűen nem tudja lekövetni a te logikádat, nem érti az éreidet, ezáltal meggyőzve sincs és csak fújja tovább a magáét, mert azt érzi, hogy viszont te nem érted őt, te nem tudod lekövetni az ő logikáját.
magyarán kommunikációban nncs harmónia, ami alapja egy hosszútávú kapcsolatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!