Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban mennyire befolyásolna az benneteket, hogy féltve őrzött, szeretett háziállatoddal hogy bánik a partnered? Az állat nagyon fontos a számodra, olyan mintha a gyereked lenne.

Figyelt kérdés
Főleg negatív értelemben gondolom,tehát bántja,ijesztgeti,stb,és ez kihatással van lassan arra a pici élőlényre,aki már 8éve veled van.Szakító ok lehet-e ilyesmi a számodra ?
2015. jan. 20. 21:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen, fontos, hogy ne bántalmazzon érző lényeket, és ne csak rám való tekintettel, hanem mert van szíve.
2015. jan. 20. 22:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt rendszeresen megteszi, akkor a gazdával van a baj. Nálam az első ilyen után repülne. Senki sem bánthatja az állatom vagy állíthat választás elé.

Az állatot állatként kell kezelni, nem gyerekként, ettől függetlenül ki az a jóérzésű ember aki együtt élni egy állatbántalmazóval?

2015. jan. 20. 22:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Van egy cicám, akit mindennél jobban imádok. Már az ismerkedéskor rá szoktam térni a macska témára, és ha valaki nem szeret őket, eleve össze sem jövök vele. Nekem nagyon fontos, hogy ha nem is kifejezetten az én macskámat imádja, úgy összességében legyen kibékülve a cicákkal, és ne fujjogjon, ha eljön hozzám, hogy bent van a macska. Mivel mindig szeretnék macskát tartani, elképzelhetetlen, hogy egy olyan emberrel éljek együtt, aki nem szereti őket.
2015. jan. 20. 23:57
 14/17 A kérdező kommentje:
A bántalmazást nem arra értettem hogy üti-vágja,mert az eleve nem ember.Mivel egy 2 kiló súlyú kutyusról van szó,nagyon pici,eleve bújós,ha egy picit hangosabban beszél az ember már attól megrezzen és veszélyt érez és remeg,lassan bűntudatom lesz miatta,mert ebből a kapcsolatból pénz hiánya miatt nem tudok 1-2 pillanat kiszállni,és végig kell ezt néznem.Persze védem,legtöbbször fogom és elmegyek vele lakáson kívülre,de durva szóbeli bántásokat kap,hogy milyen semmirekellő ,kutyának nem nevezhető jószág,stb.,stb,pedig egy nagyon szép kiskutyáról van szó.Ő ugyanúgy érzi az agressziót a levegőben,mint én.Eltelik fél óra,utána a partnerem mintha mi se történt volna magához édesgeti,de a kutya se hülye,tudja hogy itt valami nem stimmel.
2015. jan. 21. 00:41
 15/17 anonim ***** válasza:

Sajnálom. :\

Nem tudsz a szüleidhez menni? Vagy egy baráthoz, rokonhoz?

2015. jan. 21. 09:25
 16/17 anonim ***** válasza:

"Mivel egy 2 kiló súlyú kutyusról van szó,nagyon pici,eleve bújós,ha egy picit hangosabban beszél az ember már attól megrezzen "

Hogy mennyire bújós egy kutya, annak semmi köze a méretéhez.

Azt meg szintén nem lehet a méretére fogni, hogy megijed a hangos beszédtől.

Ezt azért jó tudni, és nyugodtan le lehet pontozni, mert ekkora szemét vagyok, hogy a pasit védem. Aki mellékesen egy nagy görény lehet, mert én sem viselném el, ha bántanák a kutyám.

A kutyának teszel rosszat azzal, ha gyerekként bánsz vele.

2015. jan. 21. 12:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Az tényleg más, ha egy háziállat miatt lábujjhegyen kell járni a lakásban.
2015. jan. 21. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!