Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? Nagyon elcseszett vagyok?
Úgy érzem, nem vagyok normális ember. 15 éves vagyok, sosem volt még "kapcsolatom".(persze tudom, ez ebben a korban nem komoly, de hát mégis...)Sőt, még csak jóban sem voltam még fiúkkal, mivel nem keresnek, én meg nem igazán tudok beszélgetést kezdeményezni, ráadásul szép sem vagyok sajnos.Barátaim sem nagyon vannak(2), de nem is ez a fő gondom.Kicsi rá az esély, hogy amíg el nem megyek egyetemre, egyáltalán beszélhetek bárkivel is...mert hát a lehetőségek száma sem magas, kisvárosban.
Félek, hogy később ez akadályt jelent, vagy hogy velem vannak helyrehozhatatlan gondok.... Nagyon reménytelen az, hogy valami hirtelen változzon?
lovagolok. nem egy tipikus lógós hely, odamész, lóra ülsz, 1 óra, aztán jön a következő, te meg mehetsz haza
ratyi egy lovarda, de ez van.
nem kifogásokat keresek amúgy, csak ez a helyzet.
Azt tanácsolom, ne keseredj el, és változtass a hozzáállásodon! Mivel még fiatal vagyok, nem volt kapcsolatom, de szoktam fiúkkal is barátkozni.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!