Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az elcseszett lelki világommal?

Figyelt kérdés
Olyan, mintha teljesíthetetlen kívánság lenne az, hogy újra legyen valakim. Mindent kipróbálok, nyitott vagyok a lehetőségekre mégsincs semmi. Lefoglalom magam, élem az életem, de rossz az egész... Utoljára egy éve voltam igazán boldog. Azóta visszatérő depi, emellett a volt kapcsolatom árnyékában élek. K*rvára nehéz, már bocs a kifejezésért. Van még rajtam kívül ilyen lelkileg tropa ember? Jó, persze ragozhatjuk a végelenségig, hogy ennél százszor nehezebb helyzetek vannak, de per pillanat ez teszi tönkre az életem. Soha nem voltam ennyire magam alatt. És soha nem tartott ennyi ideig. Főleg az a baj, hogy ennyire hosszútávú a dolog. Szendvedhet az ember évekig, vagy csak én vagyok gyenge?
2011. febr. 13. 12:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
A fájdalom megtanít élni... Ne legyél türelmetlen és ne keseredj el!
2011. febr. 13. 12:40
 2/18 anonim ***** válasza:
Hiányzik a párod?:(
2011. febr. 13. 12:42
 3/18 A kérdező kommentje:
Már megtanított. Szerintem eleget szendevtem már. És azt sem érdemeltem ki...
2011. febr. 13. 12:42
 4/18 anonim ***** válasza:

Soha ne rágódj ilyene, hogy megérdemelted-e...

Nem mindig azt kapjuk, amit érdemlünk. Már nem tudsz a múlton változtatni. Ha magadba zárkózol és elkeseredsz mellé, akkor szomorú leszel nagyon. Szeretnél egy párt, vagy mi a baj??

2011. febr. 13. 12:50
 5/18 anonim ***** válasza:

Kérlek alássan. Én már két éve vagyok pár nélkül, az utóbbi fél évben teljes erővel vetettem be magam újra, mert nem akartam tovább sajnálni magamat. Azóta csak "ad hoc félrek.rások" (Petri György szavaival élve), álságos félmegoldások és igazi szerelem nélkül élek...

Nyitott vagyok, de eddig 30-40 leszólítás és abból 4 komolyabb próbálkozás volt, mindegyik a feledés kútjába esett, Én őszintén, nyílt szívvel játszok, a kiszemelt lányok sokkal kevésbé. Attól függetlenül idealistán, optimistán reménykedek, nem a földön fekszem már, és tudom, hogy nem velem van a baj, nem engem utasítanak vissza, hanem a helyzetet. Ettől függetlenül még így is nehéz, viszont nyugodt szívvel állítom, hogy én mindent megteszek.

2011. febr. 13. 12:51
 6/18 A kérdező kommentje:

Igen, én is mindig felhagyok az önsajnáltatással (leszámítva persze ezt a kérdést :) ), de mindig rájövök, hogy ez csak önálltatás... Attól még nem lesz jobb, ha felszedek x pasit egy-egy éjszakára és tettetem, hogy boldog vagyok. Nekem nem megy. Én nem futó kalandokat keresek, sosem voltam képes az egyéjszakás kalandokra.

Egy-egy átmulatott éjszaka után jövök rá, hogy totál üres az életem és boldogtalan vagyok. Ezt most nem feltétlenül a párkapcsolatra értem, más bajom is van mellette. Ezen nem tudok túllépni. A látszatmegoldások is csak egy-két hétre szólnak...

2011. febr. 13. 12:56
 7/18 anonim ***** válasza:

Az nem önálltalás, hogy boldogtalan???

Nincsenek barátjaid?? Szerinted senki nem szeret??

2011. febr. 13. 13:00
 8/18 A kérdező kommentje:
Legtöbbször volt valami, ami kárpótolt a magánéleti szerencsétlenségért, de most az sincs meg. Ez a fő probléma szerintem.
2011. febr. 13. 13:00
 9/18 A kérdező kommentje:
Persze vannak barátaim és szeretnek. De mégsem teljes. Ezt nem tudom megmagyarázni. Ezt érezni kell.
2011. febr. 13. 13:01
 10/18 anonim ***** válasza:

"volt valami, ami kárpótolt a magánéleti szerencsétlenségért"

Nincs kedved erről beszélni??

Valamit csak tudsz írni, hogy mit érzel...Mi hiányzik, miből van sok. Persze ha nincs kedved, megértem.

2011. febr. 13. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!