Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az elcseszett lelki világommal?

Figyelt kérdés
Olyan, mintha teljesíthetetlen kívánság lenne az, hogy újra legyen valakim. Mindent kipróbálok, nyitott vagyok a lehetőségekre mégsincs semmi. Lefoglalom magam, élem az életem, de rossz az egész... Utoljára egy éve voltam igazán boldog. Azóta visszatérő depi, emellett a volt kapcsolatom árnyékában élek. K*rvára nehéz, már bocs a kifejezésért. Van még rajtam kívül ilyen lelkileg tropa ember? Jó, persze ragozhatjuk a végelenségig, hogy ennél százszor nehezebb helyzetek vannak, de per pillanat ez teszi tönkre az életem. Soha nem voltam ennyire magam alatt. És soha nem tartott ennyi ideig. Főleg az a baj, hogy ennyire hosszútávú a dolog. Szendvedhet az ember évekig, vagy csak én vagyok gyenge?
2011. febr. 13. 12:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ami idáig segített, hogy volt egy cél, ami felé haladtam. Most ez nincs meg. Nincs terv, nincs távpont, csak vagyok... És nekem ez nagy törés. Emellett nincs olyan aki szerelemmel szeret és akit én is szeretek. Mert ha ez lenne, akkor talán könnyebb lenne a többit feldolgozni. De ez oda-vissza játék, ha lenne cél, nem foglalkoznék a párkapcsolattal annyit. Szóval most ott tartok, hogy semmi nem jött össze, padlót fogtam. Próbálok belőle kilábalni, de ez a mai nap egy mélypont. Talán holnap optimistább leszek :)
2011. febr. 13. 13:25
 12/18 anonim ***** válasza:

Hát, remélem, hogy optimistább leszel:)

Sok sikert minden esetre!! Remélem sikerül boldognak lenned!!

Addigis foglald le magagad valamivel, amit szeretsz. Pl írkálj ide, szerkessz weblapot stb...

2011. febr. 13. 13:36
 13/18 anonim ***** válasza:

én 2 éve vok így...még mindig depis vok, de beletörődtem, h nekem ez jár. az utóbbi 1-2 hónapban kezdek rideg lenni. nem hat meg senki baja, csak az üresség van. ha nagyon hiányzik a szex, egyik ismerősömmel összefutok, és minden érzelem nélkül, csak a testünk igényeit elégítjük ki. nem tudok senkit sem szeretni, aki felém közeledne, nem bírom elviselni, ha 1 pasas elkezd nekem lelkizni.

nem testben lettem k.urva, hanem lélekben.

ne törődj másokkal, egyszerűen csak magaddal. öltözz szépen, menj dolgozni, v. tanulj, h megfizetsd magamnak a szaunát, szépségcuccokat. ha szép vagy, sokan akarnak majd...ha szerencsés is vagy, olyan, akit meg tudsz szeretni...én eddig nem voltam, de kicsit jobban érzem magam, mert tudom, h tetszem másoknak.

ha dolgozol, akkor meg már adott ugye 1 munkahely...és ott is lehet ismerkedni. sok sikert!

20/L

2011. febr. 13. 14:04
 14/18 anonim ***** válasza:
én is így vagyok. hidd el nem vagy egyedül.
2011. febr. 13. 14:42
 15/18 anonim ***** válasza:

Hasonló szitu, csak nekem Super Size-ban adja az élet a szívatást: eleinte úgy tűnik,hogy végre jóra fordul minden, aztán a végén rosszabb lesz mint volt.

Drukkolok, hogy a helyzeted megváltozzon!

2011. febr. 13. 14:52
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Igen, valahol én is elfásultam lelkileg és ezt nagyon bánom. Én sem tudok senkit megszeretni. Plusz arra sincs lehetőségem, hogy a testi vágyakat kielégítsem. Bár olyan könnyen venném ezt és képes lennék belemenni szimpla szexkapcsolatba... De nekem szerelem kell hozzá az pedig egyelőre nincs.

Én is arra fektetem a hangsúlyt, hogy szép legyek, ápolt és jólöltözött. Legalább érezzem jól magamat a bőrömben, ha nincs is olyan, aki szeretne. De még úgyis kevés az önbizalmam, hogy sok pozitív visszajelzést kapok. Annyira csak nem lehetek jó nő, ha egy éve nincs senkim. Mondjuk egy-két alkalom lett volna rá, de abba meg én nem mentem bele.

Sok sikert nektek is!

2011. febr. 13. 17:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Minden nagy vihar után elérkezik a szélcsend. Ez az apátia. Innen már csak felfelé vezethet az út.
2011. febr. 13. 18:30
 18/18 anonim ***** válasza:

Én 7 hónapja érzem magamat sacc-per-kábé így..

Mikor azt hiszem hogy na most jó lesz végre, jön a megmentő, most megváltozik végre minden, hát NEM, egy újabb adag negatív dolog jön. És akkor jön az, hogy megint az "ex" miatt töröm magam... De most már úgy vagyok vele hogy nem érdekel, legalábbis hamarabb rátudom mondani csalódásokra hogy nem érdekel... De mégis nagyon elkeserítő tud lenni ez a sok negatív, és szinte semmi pozitív, vagyis ami az, az is csak egy árnykép..

Kívánok neked sok szerencsét,és bocsi hogy nem tanácsot, csak személyes "tapasztalatot" írtam le.

2011. febr. 13. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!