Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? Nagyon elcseszett vagyok?
Úgy érzem, nem vagyok normális ember. 15 éves vagyok, sosem volt még "kapcsolatom".(persze tudom, ez ebben a korban nem komoly, de hát mégis...)Sőt, még csak jóban sem voltam még fiúkkal, mivel nem keresnek, én meg nem igazán tudok beszélgetést kezdeményezni, ráadásul szép sem vagyok sajnos.Barátaim sem nagyon vannak(2), de nem is ez a fő gondom.Kicsi rá az esély, hogy amíg el nem megyek egyetemre, egyáltalán beszélhetek bárkivel is...mert hát a lehetőségek száma sem magas, kisvárosban.
Félek, hogy később ez akadályt jelent, vagy hogy velem vannak helyrehozhatatlan gondok.... Nagyon reménytelen az, hogy valami hirtelen változzon?
Ha akarsz beszélgessünk, csak a te karosztályodban még villantani kell valamit... Ha akarsz írsz, ha akarsz nem... mielőtt pedofilnak hinnél nem vagyok az.
26/f
Az a reménytelen ahogy ezt a problémát megkívánod oldani. Ha mindig csak arra vársz hogy csoda történjen, harminc évesen macskák közt találod magad és a legizgibb program az lesz ha kézhez kapsz valami lányregényt. Neked kell változtatni, mert te, csakis te formálhatod mássá a sorsod! Ha alig vannak barátaid ne ezen keseregj, hanem azt a kevés igaz barátot tartsd meg, emellett legyél kedves és figyelmes mindenkivel. Ha nem tetszel magadnak változtass! Most nem plasztikára gondolok, hanem pl kezdj el sportolni, menj fodrászhoz esetleg kozmetikushoz stb. Nincs nem csúnya lány csak igénytelen. Figyelj oda magadra! Feküdj rá a tanulásra, hogy kitörhess a kisvárosból, menj külföldre vagy csak simán Budapestre ha befejezted a gimit, alakítsd az életed
A fiúkkal kapcsolatban meg csak azt tudom mondani, ne görcsölj. Megérzik ha kétségbeesetten szeretnél barátot. Fogadd el magadat, légy büszke magadra és jönni fog a szerelem magától! L16
Gőzöm sincs mit tudnék csinálni.
Hidd el, van csúnya lány :D vannak elcseszett arcberendezések.
a barátkozós része nem is aggaszt annyira, inkább a kommunikáció okoz gondot, ha nekem kell kezdeményezni.
amint kicsit magabiztos lennék, jön a bontógolyó, és csak a romok közt kutatok.
a tanulással szintén nincs gondom, és tudom, hogy később több lesz a lehetőség, csak a környezetemben frusztrál a helyzet
4-es vagyok
Az én arcom se olyan amire azt mondanám hogy szép, egyfolytában azzal jönnek hogy egzotikus amire én szimplán rávágom hogy csúnya, de mivel úgyse lesz más kezdek vele barátkozni :D
Amikor bekerültem a gimibe, úgy voltam vele hogy biztos hogy lesz legalább pár lány akikkel jól kijövök, de nem is tévedhettem volna nagyobbat. Nem találtam meg a helyem, hiába voltam kedves meg aranyos, egyszerűen nem jött össze. Furcsa az élet, az undok egymást kibeszélő lányok mindig találnak barátokat, még én (szintén kicsit különc és nem tömegember) semmire nem mentem a jó szándékommal... egy év sírás után (amit csak úgy éltem túl hogy régi barátok mellettem voltak és a szerelmem támogatott) úgy léptem ezen túl, hogy elfogadtam, számomra ez csak egy olyan hely ahová csak tanulni járok. Vannak emberek akiknek nem jön össze ez a barátkozás :) pedig én aztán nem voltam az a szürke kisegér, inkább vezér egyéniség aki aztán megmondja :D de egy év alatt annyira befordultam mert a barátságom nem kellett az osztályomban senkinek, hogy magamra se ismertem. Szóval most az a munkahely számomra, közömbös, a benne lévő emberekkel együtt :) ezzel azt akartam mondani hogy van az úgy hogy nem tehetünk semmit, ilyen az élet.
a gond csak az, hogy rám azt mondják hogy csúnya/ocsmány :)
és nincsenek régi barátok, mert mindig ez volt a helyzet.
régen sosem engedtek sehova, most az a baj, hogy sosem megyek sehova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!