Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátom mostanában nagyon b. nkó velem! Jó viszonyban váltunk el, ezért sem értem! Szerintetek miért? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
18 évesek vagyunk, egy suliba járunk, egy faluban lakunk. Eddig minden reggel együtt ültünk a buszon meg minden,folyamatosan beszélgettünk, mindig meg volt a témánk, meg minden. Mostanában teljesen más, folyamatosan beszól, ahol tud "aláz"(ezt leginkább buszon teszi!), mindig mindenért én vagyok a hibás, suliban, otthon, egy jó szava nincs hozzám se élőben, se msn-en. Nem tudom mi lehet vele, múltkor kérdeztem tőle, azt mondta nincs neki semmi baja, megint(!)én lihegem túl. Egyszerűen elképzelni nem tudom mi lehet vele, egyik napról a másikra lett ilyen. Nagyon bánt, mert ugye írtam, hogy jó viszonyban váltunk el. Mit tehetnék?:(2010. febr. 7. 19:56
1/8 anonim válasza:
sztem nem muszáj az exeddel jóban lenni.. vagyis sztem nem is normális. lehet pl hogy alakul neki valakivel és a csajt zavarja vagy fél hogy zavarná a csajt..
2/8 A kérdező kommentje:
Áh...nem hiszem hogy zavarná...Volt már azóta utánam barátnője, és nem zavarta. Meg az én utána lévő páromat se.
2010. febr. 7. 20:04
4/8 A kérdező kommentje:
Én se, és nagyon rossz, mert jó barátok...voltunk????:(
2010. febr. 7. 20:06
5/8 anonim válasza:
mennyi ideje nem vagytok együtt? mért szakítottatok?
6/8 A kérdező kommentje:
1.5 évug voltunk együtt, még szeptemberben szakítottunk, és azért lett vége, mert összehaverkodott egy szomszéd falubeli rossz arcú, nála vagy 10-15 évvel öregebb faszival, és szinte folyamatosan járkált hozzá(nem tudom mit csináltak, de tuti drogokkal üzleteltek), aztán ez nekem nem feküdt meg ilyenek, és megbeszéltük hogy legyen vége. Teljesen békésen váltunk el amúgy, de tényleg.
2010. febr. 7. 20:26
7/8 anonim válasza:
huh.. öhm.. akkor... nem lehet hogy mondjuk barátai ellened forítják vagy esetleg csak simán "rádunt" és nem akarja hogy továbbra is jóban legyetek.. más ötletem tényleg nincs. de ha megint bunkó lesz hagyd a francba ne ülj mellé a buszon, ne foglalkozz vele, zárd ki. és akkor talán rájön hogy hülye volt és bocsánatot kér és akkor megint barátok lehettek.. ha meg nem akkor meg kinek van rá szüksége? (amugy azért kérdeztem hogy mikor és mért mentetek szét mert arra gondoltam hogy mi van ha most jött benne elő ez az egész és lehet hogy még mindig szeret és ugy próbál meg továbblépni hogy bunkó, de ha közbe volt már más kapcsolatotok meg ilyen "régen" volt, meg békésen váltotok el akkor nem ez lesz)
8/8 A kérdező kommentje:
Azon én is elgondolkoztam, hogy mi van ha rámultm dehát...nem vagyunk együtt, ha meg zavarja hogy beszélek vele nem kell velem szóbaálni, ha meg úgy van mondja a szemembe...komolyan nem értem, egyik napról a másikra lett ilyen, jobban mondva...hajnali kettőig beszéltem vele aznap msn-en,és reggel a buszmegbe 6 kor már...már ilyen volt, mintha kicserélték volna:(
2010. febr. 7. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!