Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ezzel a csajjal? :-D
Megismerkedtem egy csajjal a neten.El utazott hozzam...Egy hetig egyutt voltunk,jott az elvalas:neki a tanulas nekem a munka.Az egy het alatt volt szex stb kb minden.Egy par lettunk :))
De eszre vettem fura dolgokat...Pld ha meg ismert egy ismerosomet...Plane ha pasi volt,akkor azutan rolla beszelt.A neveiket mondta mindig...WTF? :D
Mind 1....Ahogy ment haza kis busszal(a tesom is arra ment amerre a csaj)talalkozott tesom havejaval,aki egy 46 eves ember.Volt kemia tanar.Beszelgettek mit tudom en...A pasas meg is olelte allitolag.
Na rendben haza ert....De kirol kezdett el nekem beszelni a facebookon? hat arrol a psasrol -_-
Hogy be jelolte facebookon,hogy visszaigazolt,hogy el keztek beszelgetni,hogy a szamjat is meg adta a pasi :O.hogy a pasi el mondta,hogy tetszik neki a baratnom :O :O jaah es,hogy meg hivta magahoz :O :O Ekkor meg turheto parbeszed foly t koztunk...de egyszer csak azt kerdezi tollem,hogy: szerinted el menjek hozza?
hat ekkor ossze szolalkoztunk kicsit.....Be sertodtem.Akkor egy ido utan meg bekeltem,erre benyogte,hogy kozben telefonalt a pasi,es megint azt kerdezte,hogy nem menne el hozza a baratnom....A baratnom meg hirtelen igent mondott :O
Ekkor nagyon meg sertodtem: azota tiltotta a pasast allitolag....De meg mindig miatta veszekszunk.
Azt mondja erdekes pasas: Kemia tanar meg egy laborban dolgozik stb
Oke de amugy egy alkoholista a pasas :O Szinte mindenhonnan ki rugjak mert alkoholista.
Ma meg kerdeztem a baratnom,hogy mi lesz a pasival?
Azt mondta,hogy tartani akarja vele a kapcsolatot :O :O
Akkor kerdeztem,hogy : El is mesz hozza? az volt a valasz,hogy: Maganugy!
Mi van vele?meg bolondult? Azt mondja engem szeret es nem mast...de ez most mi? Mit tegyek?

Hát, sok szerencsét neki az életéhez...
Ne aggódj, találsz te még igazán jó nőt ;) de lehet hogy inkább 20 felett kéne nézelődnöd :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!