Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ezzel a csajjal? :-D

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy csajjal a neten.El utazott hozzam...Egy hetig egyutt voltunk,jott az elvalas:neki a tanulas nekem a munka.Az egy het alatt volt szex stb kb minden.Egy par lettunk :))

De eszre vettem fura dolgokat...Pld ha meg ismert egy ismerosomet...Plane ha pasi volt,akkor azutan rolla beszelt.A neveiket mondta mindig...WTF? :D

Mind 1....Ahogy ment haza kis busszal(a tesom is arra ment amerre a csaj)talalkozott tesom havejaval,aki egy 46 eves ember.Volt kemia tanar.Beszelgettek mit tudom en...A pasas meg is olelte allitolag.

Na rendben haza ert....De kirol kezdett el nekem beszelni a facebookon? hat arrol a psasrol -_-

Hogy be jelolte facebookon,hogy visszaigazolt,hogy el keztek beszelgetni,hogy a szamjat is meg adta a pasi :O.hogy a pasi el mondta,hogy tetszik neki a baratnom :O :O jaah es,hogy meg hivta magahoz :O :O Ekkor meg turheto parbeszed foly t koztunk...de egyszer csak azt kerdezi tollem,hogy: szerinted el menjek hozza?

hat ekkor ossze szolalkoztunk kicsit.....Be sertodtem.Akkor egy ido utan meg bekeltem,erre benyogte,hogy kozben telefonalt a pasi,es megint azt kerdezte,hogy nem menne el hozza a baratnom....A baratnom meg hirtelen igent mondott :O

Ekkor nagyon meg sertodtem: azota tiltotta a pasast allitolag....De meg mindig miatta veszekszunk.

Azt mondja erdekes pasas: Kemia tanar meg egy laborban dolgozik stb

Oke de amugy egy alkoholista a pasas :O Szinte mindenhonnan ki rugjak mert alkoholista.

Ma meg kerdeztem a baratnom,hogy mi lesz a pasival?

Azt mondta,hogy tartani akarja vele a kapcsolatot :O :O

Akkor kerdeztem,hogy : El is mesz hozza? az volt a valasz,hogy: Maganugy!

Mi van vele?meg bolondult? Azt mondja engem szeret es nem mast...de ez most mi? Mit tegyek?

2015. jan. 20. 17:53
1 2 3
 1/22 Unpredictable ***** válasza:

A pasas biztos kotyvasztott egy szerelmi bájitalt.

Amúgy így elsőre ribi a csaj.

2015. jan. 20. 17:56
 2/22 A kérdező kommentje:
Csak 17 eves
2015. jan. 20. 17:56
 3/22 anonim ***** válasza:
Mi van veled?
2015. jan. 20. 17:57
 4/22 anonim ***** válasza:
Érdekes egy csaj... Ha én lennék ebben a helyzetben, nem erőltetném a dolgokat vele. :D
 5/22 anonim ***** válasza:
17????
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
ismerkedj meg te is egy nyelvtantanárral
 7/22 anonim válasza:
Na hát ez érdekes .. Lehet ugy érzi nem szeretné lekötni magát egy ember mellett , nem hinném hogy hosszútávú kapcsolat lesz
2015. jan. 20. 17:58
 8/22 A kérdező kommentje:
17....Bocsi az irasom miatt...Nem Magyarorszagi vagyok!
2015. jan. 20. 17:58
 9/22 anonim válasza:
17 évesen még a csajok is válogatnak a pasik közt kiváncsiak nem fog sokáig tartani
2015. jan. 20. 17:59
 10/22 A kérdező kommentje:
ma 17:59 Ertem!
2015. jan. 20. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!