Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mennyi idő után feküdtetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyi idő után feküdtetek le a párotokkal?

Figyelt kérdés
Mennyi idő volt még elért a bizalom arra szintre... ? illetve már nem tudtátok visszafogni magatokat..
2015. jan. 20. 10:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egy hét után.

23

2015. jan. 20. 11:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Kb.egy hónap, sajnos.
2015. jan. 20. 12:08
 13/16 anonim ***** válasza:

4 éve szeptemberben ismertük meg egymást, decemberben kezdtünk komolyabban is közeledni a másikhoz, végül márciusban feküdtünk le.

Ő volt nekem az első.

Azóta is együtt vagyunk.

2015. jan. 20. 12:39
 14/16 anonim ***** válasza:

2 hónapja találkozgattunk, amikor megtörtént, de csak rá egy hétre mondtuk azt, hogy na akkor együtt vagyunk:)

Megvolt a bizalom és az alakom is tökéletes volt hozzá, plusz tovább húzni sem akartam(sőt nem is bírtam volna), mivel egyikőnk sem volt már szűz és kívántuk egymást nagyon, de nem bántam meg egyáltalán, sőt!:)

18/L

2015. jan. 20. 16:00
 15/16 anonim ***** válasza:
55%

Amikor a szüzességemet elvesztettem, nem is kapcsolatban voltam, egy barátommal történt, akivel még utána párszor lefeküdtünk, előtte évek óta ismertük egymást.

Az első kapcsolatom 3 évig tarott, kb. 1 hónap randizás után feküdtünk le először, de csak ezután mondtuk ki, hogy egy pár vagyunk, előtte nem.

Az ezt követő kapcsolatomban neten ismerkedtem meg az illetővel, egy hónapig beszéltünk az első találkozó előtt, majd közvetlenül a lakására mentem és azonnal egymásnak estünk. Ez a kapcsolat utána fél évig tartott.

Jelenleg szingli vagyok, csak szexkapcsolatom van. Itt egyszer kávéztunk a pasival, hogy kicsit megismerjük egymást, mielőtt szexre kerülne sor. A második alkalommal már szexeltünk, azóta pedig nem is találkozgatunk csak szex miatt, nem járunk el együtt sehova.

Nálam nem mondhatnám, hogy kell a bizalom a szexhez. Ahhoz a vonzalom kell. A kapcsolathoz kell a bizalom, de ha valakivel nem akarok együttlenni, akkor épp elég az, ha szexuálisan vonzódom hozzá.

21/N

2015. jan. 20. 16:03
 16/16 anonim ***** válasza:

A szüzességem elvesztésénél 4 hónap után. Utána 2. randin, aztán volt hogy az elsőn, de abból nem akartam kapcsolatot. Utána mindig úgy jött ki a lépés többször is, hogy a 3. randin történt meg.

A mostani kapcsolatomban (a férjemmel) is a 3. randin feküdtünk le először, ez időben 2 hét volt. De már az első randi után kimondtuk hogy egy pár vagyunk. Ő is velem vesztette el a szüzességét, ahogy korábban 2 másik expasim is.

2015. jan. 20. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!