Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok, és nem volt még pasim?
16 éves vagyok,és még nem volt pasim.Persze tudom,hogy nem gáz,nem is azt akarom kérdezni,hanem hogy körülöttem már mindenkinek van,majdnem mindenkinek,még a nálam fiatalabbaknak is.Sokszor látom a városba a 12-13 éves kislányokat császkálni a barátjukkal,azt már mondanom se kell,hogy egyikük méteres műkörmökkel,magassarkú,kiló vakolat,másikuk meg tiszta emo.Cigiznek,isznak,amivel még nincs is nagy baj,mert én is szoktam inni néha,de nem tudnak mértéket tartani.A legtöbbjük szóba se áll a nehezebb anyagi helyzetben lévő srácokkal,akik még nem szegények,de nem a legmárkássabb ruhákban járnak,szóval ahol nem vastag a buxa,már nem is jó nekik.És mindez igaz az én korosztályomra is.Pedig szerintem ezek egyáltalán nem fontosak egy párkapcsolatban.Én sose nézem,hogy egy pasinak mennyi pénze van,csak legyen ápolt,tiszta ruhája,és ennyi.Ezeknek a lányoknak még a mellük se fejlődött ki rendesen,de ők már pasiznak,sőt ne adj' isten szexelnek.Egyik osztálytársamnak is 27(!) éves barátja van,holott a csaj 15,még nálam is fiatalabb.Én meg még néha a 3-4 évet is soknak érzem.Most van egy srác aki nagyon tetszik,19 éves,eddig csak szemeztünk,de még nem mert leszólítani.Már nagyon szeretnék én is egy fiút,akihez hozzábújhatok,de nem kapkodok el semmit.Hozzáteszem,hogy még csak nem is csókolóztam.
Most akkor velem van a baj,vagy a többi kis csaj nem normális?
16/L
Teljesen normális, reális értékrendű, értelmesen gondolkodó nagyszerű csaj vagy! Több is lehetne a hasonló lányokból...
Kívánom, hogy megtaláld azt akihez tényleg hozzábújhatsz, és akivel igazán boldog lehetsz!
Szia!
Hosszan írhatnék, de elég ha annyit irok h veled minden rendben van.
Az értékrended alapján sokkal szívesebben járnék veled, mint az általad leirt lányokkal. És hidd el nem csak én. Csak a társaságodban más értékrendűek az emberek, mint megfelelő helyeken.
Biztos vagyok benne h találsz majd vkit, aki szeretni fog. Úgy ahogy vagy.
16f
Mit kell ezen görcsölni?
Én 19 voltam mikor életem első pasijával összejöttem.
Sokkal jobb a párkapcsolatom mint a korombelieknek, és a sex is jobb
Minden szóval egyetértek. Ugyanez van velem is. :D Nem volt még barátom, nem csókolóztam, és nem is akarom elsietni. Majd ha lesz egy fiú, akit igazán szeretek azzal akarok lenni, és nem akartam 12 évesen undorító, koravén ribi lenni. (: Veled nincs probléma, a korosztályunk az, akire ráférne egy naaaagy agymosás.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!