Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vagyok, lány, és még nem volt pasim. Szerintetek
ez baj?
Figyelt kérdés
Szeptemberben új suliba kerültem.Itt már mindenkinek volt barátja,nem is egy,sőt egyéb kalandjai is.Valaki melltartóban webcamozik fiúkkal,satöbbi.A régi sulimban is kezdenek pasizni,és ez még jobban elbizonytalanít.Tudom,hogy ez helytelen,de néha úgy érzem,hogy velem van a baj.Próbálom önmagamat adni,de nagyon félek attól,hogy elitélnek,mert még nem volt pasim...ez a mai világban,főleg errefelé elég gyakori.Amióta új suliba járok,alig vannak barátaim,sokan csúfolnak,pedig régen nem ez volt,sok haverom volt,a fiúknak is tetszettem,és most ennek az ellentéte van...és ez nagyon rossz.Kéne valami önbizalomerősítő...
Szörnyű probléma, nem is érdemes pasiznod, mennyél apácának.
2011. jún. 17. 20:41
2/17 anonim válasza:
DEHOGYISSS!!!!!!!!!!!!!! Ha 18 évesen nem lesz palid az se gáz.. jó mondjuk az már más tészta, de 13 évesen még csak "pisis" vagy+!!! mit akarsz még???? :D
2011. jún. 17. 20:43
3/17 anonim válasza:
biztos elitélnek,de te itéld el öket mert ök a kis utszélik...buta mind mint a hátsóm,nem védekeznek,azzal versengenek ki mennyit rugott be.ki mennyi pasival smárol egy ora alatt...undoritoak a mai fiatalok.
20L
2011. jún. 17. 20:43
4/17 anonim válasza:
Tizenhárom éves korodban ez legyen az utolsó dolog, amivel foglalkozni akarj.
2011. jún. 17. 20:44
5/17 anonim válasza:
Nekem 1. pasim 10 évesen volt :P
most 13 vok sok pasim volt...
lol csak annyit mer h webkamban meltartó? XD
Én anélkül is csintam :P
ha ronda vagy hát ronda vagy...
fogadd el és kész
nemjöhetsz be mindenkinek XD
2011. jún. 17. 20:45
6/17 anonim válasza:
Ez nem baj. Hidd el a te sorod is eljön. Nagyon fiatalon elkezdik egyesek a pasizást, csajozást, és ez nem lesz jó kihatással majd felnőttkorra. Én azt tanácsolom, hogy érjél úgy testileg mint lelkileg. Főleg lelkileg, még nősz átmész bizonyos dolgokon, ne engedd h bárki is befolyásoljon. Légy határozott és add önmagad. Járj jó cuccokban nekem ez erősítette az önbizalmamat ( és egy kicsit közrejátszott a büszkeség is, de ezt nem ajánlom) 20/L.
2011. jún. 17. 20:46
7/17 anonim válasza:
hatalmas hiba én ennyi idősen már nagymama voltam.
2011. jún. 17. 20:47
8/17 anonim válasza:
Hát ez k*rvára nem gáz!
Így még jobb is, el ne k*rvulj nekem, mert akk kicsinállak picinyem :D
2011. jún. 17. 20:51
9/17 A kérdező kommentje:
Hát,az apáca azért már tényleg a végső eset :D
Köszönöm,már most nagyon sokat segítettetek :)A humoros kommenteket meg nagyon birom :DD
Nem tudom,milyen lehet 10 évesen járni valakivel...hmm.A rondaságon meg szerencsére lehet változtatni :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!