Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki mennyire támogatná/ellenezn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mennyire támogatná/ellenezné, ha egy közeli családtagja a következők valamelyikével házasodna?

Figyelt kérdés

Törikönyvben láttam egy felmérést, még 40 évvel ezelőttről, kíváncsi vagyok most ki hogy gondolja.

I - Támogatnád

N - Nem

0 - Hidegen hagy

1. Romániai magyarral

2. Romániai románnal

3. Cigánnyal

4. Zsidóval

Kort, nemet tetszés szerint. Köszi.

2015. jan. 19. 19:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

nem támogatnám, és nem is ellenezném.

szerintem megvan minden közeli családtagomnak a józan esze, hogy tudja mit csinál. a rassz alapú megkülönböztetés pedig butaság. igen, egyes kultúrák java része összeférhetetlenül viselkedik (most a cigányokra célzok), de attól én még nem fogok általánosítani. viszont egyéneket rassztól függetlenül gyűlölhetek.

2015. jan. 19. 19:43
 12/18 anonim ***** válasza:
93%

1. 0

2. 0

3. 0

4. 0

*5. Arab: N ott a hölgy családtagot MINDEN áron lebeszélném.

De alap esetben túl vagyok azon, hogy ki honnan származik. Az ember jelleme dönt és nem a származása.

28 N

2015. jan. 19. 19:44
 13/18 anonim ***** válasza:
28%

1 - I

2 - 0 (bár dédapám ezért kiosztana nekem egy sallert)

3 - 0/N attól függ, hogy melyik cigánytípsba tartozik. Oláhcigány például kapásból N.

4 - 0/N attól függ hogy melyik zsidótípusba

2015. jan. 19. 19:46
 14/18 anonim ***** válasza:
45%

1.N

2.N

3.N

4.N

2015. jan. 19. 19:47
 15/18 anonim ***** válasza:
29%

Milyen vicces, hogy az embereknek pont a zsidókkal nincsen "semmi bajuk".

1. I

2. N

3. N

4. N

Nigg€r: N

Ázsiai (kivétel europid oroszok): N

Utóbbi 4-ért le is tagadnám az illetőt, bárkiről legyen is szó. Suba subával, guba gubával. Gondoltátok volna, hogy nem véletlen?

19/F, de szerencsére a környezetemben mindenki más is így gondolja. :)

2015. jan. 19. 19:55
 16/18 anonim ***** válasza:
68%

Kerdes: szulo vagy. a gyereked beleszeret egy akarmilyen emberbe, aki neked nem tetszik. mit teszel?

A.) b*szogatod oket,a gyereked elobb-utobb megunja es elmegy.

B.) maradsz mellette es elfogadod, hogy szem elott legyen es segits neki, ha kell, hiszen elvegre a te vered.

"Mindegy" kit valaszt. O valaszt es nem te. Te csak azt dontheted el, hogy mellette maradsz, vagy nem.

2015. jan. 19. 20:19
 17/18 anonim ***** válasza:

1 - 0

2 - 0

3 - N

4 - ha ortodox zsidó akkor N, egyébként 0

2015. jan. 20. 10:42
 18/18 anonim ***** válasza:
51%

Hidegen hagy. Nem az én életem, vagyis nem szólok bele, hogy ki milyen párt választ magának. Egy 3-as is lehet teljesen normális ember, úgy mint egy magyar.

Egyébként én 4-essel házasodtam, de nem tartja. Ha nem mondja, hogy az apukája zsidó volt, eszembe se jutott volna.

2015. jan. 20. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!