Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mennyire támogatná/ellenezné, ha egy közeli családtagja a következők valamelyikével házasodna?
Törikönyvben láttam egy felmérést, még 40 évvel ezelőttről, kíváncsi vagyok most ki hogy gondolja.
I - Támogatnád
N - Nem
0 - Hidegen hagy
1. Romániai magyarral
2. Romániai románnal
3. Cigánnyal
4. Zsidóval
Kort, nemet tetszés szerint. Köszi.
nem támogatnám, és nem is ellenezném.
szerintem megvan minden közeli családtagomnak a józan esze, hogy tudja mit csinál. a rassz alapú megkülönböztetés pedig butaság. igen, egyes kultúrák java része összeférhetetlenül viselkedik (most a cigányokra célzok), de attól én még nem fogok általánosítani. viszont egyéneket rassztól függetlenül gyűlölhetek.
1. 0
2. 0
3. 0
4. 0
*5. Arab: N ott a hölgy családtagot MINDEN áron lebeszélném.
De alap esetben túl vagyok azon, hogy ki honnan származik. Az ember jelleme dönt és nem a származása.
28 N
1 - I
2 - 0 (bár dédapám ezért kiosztana nekem egy sallert)
3 - 0/N attól függ, hogy melyik cigánytípsba tartozik. Oláhcigány például kapásból N.
4 - 0/N attól függ hogy melyik zsidótípusba
Milyen vicces, hogy az embereknek pont a zsidókkal nincsen "semmi bajuk".
1. I
2. N
3. N
4. N
Nigg€r: N
Ázsiai (kivétel europid oroszok): N
Utóbbi 4-ért le is tagadnám az illetőt, bárkiről legyen is szó. Suba subával, guba gubával. Gondoltátok volna, hogy nem véletlen?
19/F, de szerencsére a környezetemben mindenki más is így gondolja. :)
Kerdes: szulo vagy. a gyereked beleszeret egy akarmilyen emberbe, aki neked nem tetszik. mit teszel?
A.) b*szogatod oket,a gyereked elobb-utobb megunja es elmegy.
B.) maradsz mellette es elfogadod, hogy szem elott legyen es segits neki, ha kell, hiszen elvegre a te vered.
"Mindegy" kit valaszt. O valaszt es nem te. Te csak azt dontheted el, hogy mellette maradsz, vagy nem.
1 - 0
2 - 0
3 - N
4 - ha ortodox zsidó akkor N, egyébként 0
Hidegen hagy. Nem az én életem, vagyis nem szólok bele, hogy ki milyen párt választ magának. Egy 3-as is lehet teljesen normális ember, úgy mint egy magyar.
Egyébként én 4-essel házasodtam, de nem tartja. Ha nem mondja, hogy az apukája zsidó volt, eszembe se jutott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!