Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszautasítanátok egy lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszautasítanátok egy lányt, mert összeérnek a combjai?

Figyelt kérdés
:(

#combocskák
2015. jan. 18. 22:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
Azert utasitanam vissza mert kib.szott sötet.
2015. jan. 18. 23:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Az hogy összér e alkattól függ. Nézhet ki jól ez is az is. Nekem pl. nem ér össze, de azért nem is vagyok annyira vékony!
2015. jan. 18. 23:09
 13/17 opened paradise ***** válasza:

Az hol lenne már molett?!

Csomó vékony lánynak is összeér picit.

Amúgy nem.

2015. jan. 18. 23:09
 14/17 anonim ***** válasza:
44%
Nekem is összeér nem értem mi köze lenne ehhez a súlynak o.O 26/L (86kg)
2015. jan. 18. 23:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Még ki is nevetném... És én vinnyogó, orrhangon nevetek ám!
2015. jan. 18. 23:16
 16/17 PearlDiver ***** válasza:

Bakker ez az egész thigh gap hiszti a 4chan meg a reddit trollkodásából indult, sok birka meg bepánikol hogy jaj akkor nem is vagyok vonzó.

Felejtsétek már el ezeket az irreálisan buta testkép-kamuideálokat!!

2015. jan. 18. 23:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Aki visszautasít, az után egy percig nem szabad bánkódni. Én 50 kg vagyok, és nem érnek össze a combjaim, ilyen az alakom. Volt már, hogy a telefonom akartam összefogni a combommal, és kiesett. Egy barátnőm 48 kg, az övé pedig összeér, mert ő meg ilyen alkat. Egyébként mindketten vékonyak vagyunk, de senki sem egyforma. Van, akinek meg az nem tetszik, ha nem ér össze egy lány combja, mert szerintük az már túl vékony. Szívük joga válogatni, de sosem bánnám, ha emiatt nem kellenék valakinek, sőt. Örülnék, hogy már az elején kiderült, hogy nagyon nem passzolunk, már csak a gondolkodásunk miatt sem.
2015. jan. 19. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!