Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ostoba feltevés ez?
Figyelt kérdés
Az pl hogy facebookon a lánynak a képe alatt 100 lájk az én képem alatt meg csak 22 van(ez őszinte)
szerintetek is meg lehet probálkozni nála???
2015. jan. 17. 23:33
2/9 anonim válasza:
haha az a kur...va zuckerberg.. egy valóságos agyhalottaktól hemzsegő fiatalságot teremtett.
3/9 anonim válasza:
Ez ilyen butus gyereknek mint te, nem igazán.
4/9 anonim válasza:
Jah, nem csodálom. Az ilyenekből lesz az, hogy FB-n lájkolja a képeim, majd élőben meg nem köszön. B*zi FB
5/9 Didiiayer válasza:
Eléggé az, szóval szerintem nyugodtan próbálkozz.
6/9 anonim válasza:
Nehogymár amiatt ne próbálkozz nála mert sokan lájkolták a képét... Jóég.
7/9 anonim válasza:
Kérd meg, hogy lájkolják a te képed is.
Aztán menj oda a csajozós dumával: Hé bébi, 103-an láljoltak, leszel a nőm? :D
8/9 A kérdező kommentje:
Ok :D
Amugy én is annak tartom csak vannak akik levegőnek néznek mert ő hüde nagy ember azzal a 203 lájkolójától (és itt mondják hogy felnyomhatják abba a bizonyos testrészbe, ja és tisztelet a kivételnek) és még zuzkenberg(direkt) még a dislike-ot is bevezetné. na ott már bajok is kezdődnek, na meg igen van 204-vagy 110 lájk a kép alatt de a 3/4 részéről sztem ő maga se tudja, hogy ki az :D
am kösz a válaszokat
2015. jan. 18. 00:31
9/9 anonim válasza:
Ez..... Egy nagyon durva kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!