Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tehát ha elpirulok, akkor azt hiszi, hogy?! És mennyire igaz ez a feltevés?
Szóval elpirulok, ha ugrat, bókol, vagy van egy olyan megjegyzése... és ezt ő észreveszi és szóváteszi, mosolyog rajta. De ugye nem hiszi azt, hogy tetszik nekem?
Mert ezt olvastam egy cikkben: Freud szerint az elvörösödés összetett folyamat, amelyet elfojtott nemi késztetések váltják ki. Tehát burkolt formában közöljük másokkal erotikus ösztönzéseinket.
Hö? Akkor most ezt kajak leveszi? Tényleg azt hiszi? És ti fiúk: mire gondoltok, amikor egy lány elpirul egy megjegyzésetekre?
juj
hát ez ellen nem sokat tehetek... pedig direkt nem mutatom ki, de akkor ez lehet lebuktat.
és ti fiúk mit gondoltok ilyenkor az adott lányról?
mert nem akarom, hogy tudja.
egyrészt teljesen más a stílusunk, nekem nem az olyan pasik jönnek be, mint ő, más a gondolkodásmódunk is...
másrészt ha tudja, akkor... azt hiheti, h ő a Jani... de ezt nem akarom. hogy elbízza magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!