Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Elpirulok, és majd csak hebegek-habogok ) :
Sziasztok!
Nagyon tetszik nekem egy fiú, aki versenyszerűen biciklizik, és elég szép eredményeket ér el. Szóval én benne vagyok a suli újság szerkesztőségében, és mindig sorsolással döntjük el, hogy ki mit ír. Hát nekem óriási balszerencsémre sikerült pont azt húznom, hogy a 15.-ei versenye után, interjút készítek vele :S Mit csináljak? Tutira beégek, elpirulok, és csak dadogok. Nagyon tetszik nekem :)
Képzeld el meztelenül a törvénytelenül ágaskodó péniszét. Az biztos lenyugtat.
Remélem, segítettem.
Sziasztok!
Ő nyerte meg a versenyt! Odamentem hozzá gratulálni, és megkérdeztem, hogy megengedi-e, hogy interjút készítsek :)
Mivel diktafont használtam, elmentünk sétálni és egy kötetlen beszélgetés volt végülis. Szerintem elég nevetséges lehettem, mert sokszor elpirultam, és dadogtam is egy kicsit, de ő mindvégig nagyon kedves volt, és látszott, hogy érdekli, amit mondok :) Majd az interjú végén azt mondta, hogy csodálatos lány vagyok és nyomott egy puszit a számra :)
Szerdán a suliban a harmadik óra után odajött hozzám és megkérdezte, hogy lenne-e kedvem elmenni vele megnézni egy filmet :) És igent mondtam!
Nagyon boldog vagyok, és nagyon szépen köszönöm a sok biztatást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!