Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek lehet még így jövője?
A barátnőmmel már 2,5 éve vagyunk együtt aki 1 évvel idősebb tőlem.Mindketten már dolgozunk,és hát a kapcsolat elején még nem,de egy ideje viszont ő már elég komolyan tervezi a jövőnket,közös lakást akar nemsokára és már az eljegyzést is néha felhozza. Szeretjük egymást nagyon ez idáig nem probléma,viszont én rettegek ezektől a dolgoktól! Rettegek az elköteleződéstől és attól, hogy megfosztanak attól, ami mindig is nagyon fontos volt nekem, a lételemem: a szabadság
Előre mondja már, ha együtt lakunk majd, akkor el lehet felejteni a haverokat,hajnalig szórakozást stb. Nem nagyon akarja elfogadni azt, hogy nekem fontosak a külső kapcsolatok is hisz mindig is nagy baráti körrel rendelkeztem, aminek ráadásul központi alakja is voltam egykor. Már most folyton ellenőrizget(féltékeny) és próbálja beosztani az időmet, hogy csak vele legyek,ha meg még össze is költözünk az csak rosszabb lesz, de ez nekem hosszútávon így nem lesz jó és biztos rosszul érint. Félek, hogy válás lesz a vége
Na, ilyenkor mi a tanácsos?
25f
Kinőtt a barátokból? Kicsit nagyképű megjegyzés ez a barátnődtől már ne is haragudj.
Ha nem közösek a céljaitok ott gond van.
Mondjuk 25 évesen szerintem még én is félnék elköteleződni.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!