Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a tudtára, hogy nem kell nekem?
Rövid leszek.
Adott egy majdnem 40 x éves férfi, munkanélküli, a szüleivel lakik. Senkije nincs, nem is volt családja sosem.
A külseje kifogástalan és egyébként egy merőben szimpatikus férfi. Nemrég ismertem meg, és akárhányszor találkoztunk mindig jól elbeszélgettünk, értelmes. De a beszélgetésen kívül semmi más. LEgalábbis eddig ezt hittem. Bennem nem mozgatott meg semmit.
Szimpatikus, jó barát de mint párkapcsolat : felejtős.
Elég szókimondó vagyok, simán megmondanám neki, DE! nemrég bejelentette, hogy szerelmes belém és odáig van értem.
Nem akarom megbántani, de én egy független, céltudatos nő vagyok.
Vezető állásom van, külön élek és eltartom magamat.
Én nem tudnék egy ilyen férfire felnézni.
Nem nézem le azért mert munkanélküli, de egészen egyszerűen nekem ő kevés.
Hogyan közöljem vele, hogy nem tapossak a lelkébe?
így kerek perec!!
ne kertelj
ha vezető vagy ezt tudnod kellene!
Mindjárt megszakad a szívem.
Szegény férfiak, ezek a kegyetlen, szívtelen nők...
Mert nem én akarom őt eltartani, azért.
És nem átmeneti állapot pl a munkanélkülisége. Jól elvan ő most. Eltartják a szülei és ez 40 évesen elég gáz.
így:
"én egy független, céltudatos nő vagyok.
Vezető állásom van, külön élek és eltartom magamat.
Én nem tudnék egy ilyen férfire felnézni.
Nem nézlek le azért mert munkanélküli vagy, de egészen egyszerűen nekem te kevés vagy."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!