Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális dolog, hogy ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, hogy ezen kiakad a barátom?

Figyelt kérdés

Elutazott a barátom egy időre külföldre, így mostanában csak neten tudunk beszélni. Ez előtt minden szabadidőnket együtt töltöttük, nagyon ritkán volt időm régi barátokkal is találkozni egyedül. Aztán ma felhívott a gyerekkori legjobb barátom, akit 6 éves korom óta ismerek, hogy összefutunk e. Aztán át is mentem hozzá 1-2 órára, beszélgettünk egy kicsit aztán hazajöttem.

Aztán neten elkezdtünk utána beszélgetni a barátommal, akinek elmondtam, hogy találkoztam ezzel a régi ismerősömmel, és teljesen kiakadt, hogy tuti rámmozdult, csak nem mondom el neki, vagy amennyit ott voltam elég idő 1-2 körre simán... meg én mit szólnék ha egyedül menne át egy régi barátnőjéhez (már volt ilyen eset, és semmi rosszat nem mondtam, sem gondoltam, mert ugyan úgy ismertem azt a lányt, mint a barátom az én gyerekkori haveromat). Mert szerinte én is biztos cirkuszolnék. (nem tettem.. ) És, hogy ez neki milyen rosszul esik...

Ilyenkor mit tudok mondani? Ez normális dolog? 3 éva vagyunk együtt...

L21

2015. jan. 17. 17:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
De lehet, hogy nem is dplgoozni van kinn, na mindegy...
2020. nov. 14. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!