Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm rámerőlteti az egészséges étrendjét?
A barátnőm egy ideje elég aggresszív étrend és edzési tervbe kezdett. Amúgy az alakja teljesen jó volt, eddig is, inkább az egészségmánia, ami megszállta.
Először is kidobott minden csokit, cukros kaját, megtiltotta h ilyet vegyek (együtt lakunk, szóval nincs kedvem rejtegetni) Ezzel még vmennyire egyet értek
Régebben főzött kajákat mostanában már csak saláta van, hétvégén van vmi normál de amiket szeretek többnyíre zsíros kaják vagy tészta azokat kb sose főzi. A salátát meg nem szeretem annyira :/ de mostmár azért megeszem mer nincs más
Azt mondja h ha nem tetszik főzzek magamnak (ez azér kicseszés mer én este 8kor érek haza melóból) de volt már h kitalálta h nincs szex, mer már untam a salátát és pizzát rendeltem.
Most mondjátok meg, mit lehet kezdeni egy ilyen csajjal? Amúgy kedves aranyos de ez vhogy a mániája lett.
"de volt már h kitalálta h nincs szex, mer már untam a salátát és pizzát rendeltem"
Nem mondtad neki, hogy oké drágám, akkor VELED nincs szex ezentúl? :-)
Egyrészt ő csak azt hiszi, hogy az egészséges, ahogy ő táplálkozik. Felvilágosíthatnád többek között arról, hogy mind a férfi, mint a női nemi hormonokat koleszterinből állítja elő a szervezet. Nem tudom, hogy akar-e valaha gyerekeket, de ha hosszabb távon salátán kíván élni, akkor egyéb egészségügyi problémák mellett sajnos termékenységi gondjai is lesznek.
Másrészt még ha igaza is lenne (mint ahogy ebben a kérdésben nincs), szerintem akkor sem elfogadható egy kapcsolatban, hogy ne tartsam ilyen kérdésekben tiszteletben a másik ember saját józan ítélőképességét és szabad akaratát, és ráadásul zsarolásra használjam a szexet, eszközzé lealacsonyítva egy buta és manipulatív érzelmi játszmában, a saját céljaim elérése érdekében.
Te papucs vagy, a barátnőd meg idióta.
Nálunk is különböző az étrend, de nem erőszakoljuk egymásra. Pláne nem zsaroljuk a másikat szexel. Sem mással.
Én imádom a salátát és az ázsiai kajákat. Főleg a halat. Nem szeretem ami olajos, vagy zsíros, a párom viszont igen. Útálom a colát és az egyéb cukros üdítőket. A párom viszont a diétás cólát sem hajlandó meginni, nemhogy lemondani róla.
Megeszi ugyan az én salátámat is a változatosság kedvéért, de kell neki hozzá más is. Vagy később vacsizik még egyszer, valami tartalmasabbat.
Ha időm engedi és szoktam külön főzni. De nem csinálunk belőle ügyet. Egyszer az van amit ő szeret, egyszer meg amit én.
Ha édességről van szó, egyszerüen megkérem, hogy ne kínáljon meg. Ha meg én sütök, édesítőt használok. Így mindenki jól jár.
Ha nem bírja elviselni, hogy nincs tejhatalma az étkezési szokásaid felett és a szexel zsarol, elgondolkoznék rajta, hogy normális-e? Jó-e ez így nekünk?
A párkapcsolatok kompromisszumokra épülnek, hogy hagyuk egymást élni, hogy az ne veszítse el önmagát. Néha kell persze engedni a másik akaratának, mert hát szeretjük az illetőt, de ez nem az az alkalom.
Szerintem.
Helyedben erre a szexmegvonós zsarolásra csak annyit mondanék, hogy:
"Ha a salátád fontosabb mint én, akkor jó. Szexelj a salátáddal, én is keresek mást."
lehet hogy gonosz vagyok, de ezen a sztorin nagyot nevettem :D
én szép csendben megtanulnék főzni és ha elgurulna az agyam akkor kidobnám a francba. ez jó játszmázásnak de nem kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!