Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm rámerőlteti az egészséges étrendjét?
A barátnőm egy ideje elég aggresszív étrend és edzési tervbe kezdett. Amúgy az alakja teljesen jó volt, eddig is, inkább az egészségmánia, ami megszállta.
Először is kidobott minden csokit, cukros kaját, megtiltotta h ilyet vegyek (együtt lakunk, szóval nincs kedvem rejtegetni) Ezzel még vmennyire egyet értek
Régebben főzött kajákat mostanában már csak saláta van, hétvégén van vmi normál de amiket szeretek többnyíre zsíros kaják vagy tészta azokat kb sose főzi. A salátát meg nem szeretem annyira :/ de mostmár azért megeszem mer nincs más
Azt mondja h ha nem tetszik főzzek magamnak (ez azér kicseszés mer én este 8kor érek haza melóból) de volt már h kitalálta h nincs szex, mer már untam a salátát és pizzát rendeltem.
Most mondjátok meg, mit lehet kezdeni egy ilyen csajjal? Amúgy kedves aranyos de ez vhogy a mániája lett.
"kitalálta h nincs szex, mer"
én itt otthagynám, de a te dolgod
A sali egeszseges, de nem ilyem formaban. Egeszseges, hus melle koretnek, vagy szendvicsbe stb.
Shenhidrat a java, de a szervezetnek kell zsir, feherje stb.. ugy hogy marhara de nem egeszsegesen etkezik.
Ezt tudatnod kene vele.. keress forumokat ahol errol irnak, hogy mi is kell a szervezetnek hogy az egeszsegesen mukodjon, es mutasd meg neki.
NEM egészséges, amit ő eszik, csak ez a divat. Pár év múlva bajok lesznek az egészségével.
De ha nem tudod meggyőzni, hogy főzzön rendes ételeket is, sőt, még a szexszel is zsarol, akkor okosabb, ha otthagyod. Ez csak rosszabb lesz, jobb nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!