Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy férhet össze egy beteg fiú (sclerosis-multiplex) és egy egészséges lány?
Amióta beteg vagyok , nem igazán ismerkedek, felek attól ,hogy majd el kell mondani a lánynak és faképnél hagy , vagy hogy mikor lenne érdemes elmondani neki, párkapcsolat elején , vagy ha mar megismert.
tudtok adni tanácsot ilyen esetben , fontos lenne.
Esetleg lányok , ti hogy reagálnátok ha ilyennel állnának szemben(őszintén)
20F
Mivel jár a betegséged? Akadályoz valamiben?
Ha úgy kell elmondani, és nem látszik rajtad semmi, akkor gondolom, nem súlyos az állapotod. Mire számíthatsz a jövőben?
Szerintem jó, ha már az elején elmondod, nem hónapok múlva derül ki. Hiszen, ha valaki már eleve így ismer meg, hogy tudja, akkor ha veled marad, akkor nyilván nem zavarja és elfogadja.
Ezzel a betegséggel az a baj, hogy most nem látszik semmi, ezért is van az, hogy a környezetemben nem tudja senki.
Elvileg majd 30-40 éves koromra kerekes székbe kényszerülök.
Ezért kényes ez a téma egy barátnővel
Az még elég messze van.
Ha komolyra fordul valakivel, mindenképpen mondd el.
De nem kell ezzel indítani.
Nekem 19 evesen 38 eves pasim volt akinek ugyanez volt a baja, nem ult kerekesszekben annyi volt h estenkent en adtam be neki az injekciot es ennyi.
A mai napig jol van, szedi a gyogyszeret szoval ez nem torvenyeszeru:-))
Ettol fuggetlenul szakitottunk de a betegsegenek ehhez nem volt semmi koze:-)
30/N
Utolsó kommentelő!
Elég megnyugtató amit mondasz.
Sokat segít!
Szia! A barátomnak is hasonló betegsége van, nem tudni, mi lesz vele. Nem akarom leírni, milyen, mert lényegtelen. Első randin tisztázta is velem, őszintén elmondta és nem érdekel. Szeretem és ez van. Valahogy együtt túljutunk a nehézségeken, valahogy lesz. Mellette fogok maradni, mert szeretem.
Ha egy lány emiatt nem akar többet találkozni, akkor majd lesz másik. Olyan, aki elfogadja és szeret. Jobb, ha az ilyet elmondod hamar, és ne törj össze, ha valaki emiatt nem akarja folytatni, de emiatt még ne tarts az ismerkedéstől.
24/L
Szia!
Szerintem mondd el m ég az elején, ez egy remek szűrő. Aki nem fogad el így az nem is érdemel meg. Biztos vagyok benne, hogy fogsz találni egy rendes lányt, akit ez nem zavar. Bárkinek bármikor lehet baja. Nekünk az SM jutott, másnak is jut egy betegség... Az élet nem fer
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!