Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy férhet össze egy beteg fiú (sclerosis-multiplex) és egy egészséges lány?
Amióta beteg vagyok , nem igazán ismerkedek, felek attól ,hogy majd el kell mondani a lánynak és faképnél hagy , vagy hogy mikor lenne érdemes elmondani neki, párkapcsolat elején , vagy ha mar megismert.
tudtok adni tanácsot ilyen esetben , fontos lenne.
Esetleg lányok , ti hogy reagálnátok ha ilyennel állnának szemben(őszintén)
20F
Nem, nem nagyon valószínű, hogy kerekes székbe kerülsz, mert annyira változott az orvostudomány, hogy figyelned kell önmagad és az orvosod azonnal riasztható a relapszusnál. Csodás gyógyszerek vannak, amik igaz még nem gyógymódok, de stabilizálnak szinten tartanak.
Én egyből a kapcsolatom elején mondtam el. Nem ér a másik felet átvágni. Mert ez annak minősül!
És az a "Pár", aki elfogadja, az valóban TÉGED fogad el, úgy, ahogy vagy, tudod, "betegségben és egészségben" nem csak akkor, amikor minden szép és jó aztán ha jön a probléma hanyatt homlok szalad. Nagyon sok olyan árt ismerek akik ugyanígy vannak, és együtt vannak együtt élnek megoldják bármi jön. EZ az igazi házasság szerintem. Ez, ha elmondod a betegséged, ez az igazi "Szűrő". Az marad majd veled, aki Téged szeret. Ragozzam még? :)
De még elég fiatal vagy.
Nyilván van orvosod, ellátott tanácsokkal. Azt tartsd be és akkor nem kell félned , hogy shubok lesznek, már amilyen lefolyásúba tartozol.
De ezzel azt sem mondtam h mindenkit támadj le hogy héééé SM-es vagyok, akarsz járni velem?
Van időd. Először ismerd meg a betegséget, ami igazából nem is betegség :) hanem állapot. - ne legyen betegségtudatod mert megmérgez belülről, olyan leszel mint a hipochonder nagyanyám :D Nemár, ahhoz túl fiatal vagy :) Van egy mondás. Ha az élet citrommal kínál meg, csinálj belőle limonádét :)
ÍGy is lehet élni, csak változtatni kell. Írj bátran, ha gondolod.
Üdv és kitartás.
Szia! Olvasgattam itt a válaszokat.
Szintén zenész vagyok sajnos engem is sújt ez a fránya kór immár 1 éve. Mikor kiderült első gondolatom az volt hogy hogyan hat majd ki a párkapcsolatomra. Nos elmondtam barátnőmnek miről is lenne szó,Ledöbbent, megemésztette, és mai napig is együtt vagyunk. Ha elfogadsz pár jó tanácsot: mivel azt írtad hogy 20F vagy edz sokat, főleg lábra. sok zöldség stb, am mit írtak ki neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!