Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha kiderülne hogy a jelenlegi párotok a múltjában prostikhoz járt akkor ezt mennyire tudnátok elviselni, szakítanátok?
"vagyis a prosti rosszabb mint a partyk**va, megmondom őszintén nálam te tennél nekem szivességet a szakítással"
Szerintem nem igazán egy kategória a fizetős csaj, meg a partyribi, de tényleg nem a női nem gyöngyszeme egyik sem, legalábbis az én szememben.
Én azokat a nőket, akik egyéjszakáznak, legalább annyira tartom kevesebbnek, mint saját magamat, amiért nem tudok csajozni, ezért prostikra kényszerülök. Jelzem, magamat eléggé férfiatlannak tartom emiatt.
"biztonságos változatosság"
Hányinger
"attól azért félnék, hogy ha majd jön a kapcsolatunkban egy gyengébb időszak, akkor ő megint elmegy kvázni. Ha a múltban már megtette... megteheti a jövőben is. És akkor aztán vége lenne."
Ha partikon szedett volna fel lotyókat régebben, akkor nem aggódnál?
Nekem nem megy a csajozás.Így hát maradtak a prostik.
25f
"Szerencsés lehet, az a nő akinek egyszerre menő és önmegtartóztató a barátja"
Menő? Kinél menő? A haverok előtt?
Nálam mindig az a férfi volt menő, aki intelligens, kedves, megbízható, hűséges, komoly, családcentrikus, tisztessséges és számomra szexuálisan vonzó. Az sose volt keresett jellemző, hogy minél több nő csüngjön rajta és minél több nőt vigyen ágyba.
Nem "lusta" az ember csak fáradt
De minek is próbálja meg felszedni bármelyiket is amikor mindegyik csak szélhámos módon reklámozza magát ha meg rámész konkrétra akkor meg egyből variál de csak miután az italszámlát persze kifizetted neki
Ezeket hivják szélhámosoknak
Egy prostinál nincs variálás, ki kell fizetni aztán ott nincs bohócmunka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!