Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha kiderülne hogy a jelenlegi párotok a múltjában prostikhoz járt akkor ezt mennyire tudnátok elviselni, szakítanátok?
Pontozzatok le nyugodtan, ha nincs igazam.
Sokszor nem lustaság kérdése az ha valaki prostihoz jár pl.:
Én is réggebben gyakran jártam ilyen nőkhöz, nem tagadom. Egyszerűen nem vágytam, kapcsolatra és megvolt az anyagi helyzetem hozzá.
Tegyétek fel a kérdést lányok: ha megtudnátok a párotokról ezt pl. és ha szívből szeretitek egymást akkor is "kidobnátok mint macskát sz*rni"?...
Talán az jobb amikor egy pasinak több tucat kapcsolata volt a jelenlegi előtt, benne jobban megbíznátok?....
Igen, ha most ~10 év után kiderülne, hogy akár X évvel a megismerkedésünk előtt ezt tette, akkor is mehetne a levesbe mivel annyira megrendülne a belé vetett bizalmam, hogy nem tudnék tovább élni vele.
Mondjuk erről tud, minden fontos "világnézeti" kérdést (abortusz, megcsalás, vallás, prostitúció...) "megtárgyaltunk" még a kapcsolatunk kezdetén.
"Talán az jobb amikor egy pasinak több tucat kapcsolata volt a jelenlegi előtt, benne jobban megbíznátok?...."
Igen, jobb és jobban megbíznék benne.
"Talán az jobb amikor egy pasinak több tucat kapcsolata volt a jelenlegi előtt, benne jobban megbíznátok?...."
Ez a kérdés már önmagában mutatja, milyen nagyon-nagyon más a gondolkodásunk.
Hogy jobban megbíznék-e egy olyan férfiban, akinek már több tucat kapcsolata volt, az attól függ, hogy mennyire vette őket komolyan. Ha emberszámba vette és nem csak kihasználta a lányokat, akkor igen. Másfelől kb ugyanaz, mint a prostizás. Egy férfi amúgy nem tartja megalázónak, hogy a nőnek ő csak egy újabb kuncsaft? Hogy nem is vonzódik hozzá egyáltalán, csak a pénzért csinál mindent? Nekem ez a "lelketlenség" a leginkább visszataszító a prostitúcióban.
Én talán nem dobnám ki a páromat, ha megtudnám, hogy volt már prostinál - de nem is 10 év után szeretném ezt megtudni. Úgy fair, ha az ilyenek már a kapcsolat kezdetén kiderülnek. És ami nagyon nem mindegy, az az, hogy hogyan gondolkodik erről így utólag.
Szerintem ha egy nő szeret, akkor nem hagy el emiatt.
32F
" A krvázás viszont még mindig eléggé a lustaság jele,"
Nem hinném hogy a lustaság lenne a kur.vázás fő oka. Inkább a nőknél való sikertelenség, illetve házasemberek esetében a biztonságos változatosság. Nálam az előbbi volt ennek az oka, mert nem tudtam felszedni egy nőt évek alatt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!