Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüleim folyton vitáznak velem, mert kb 160 ezret kültöttem 1 honap alatt a barátnőmre, de az én pézem, nincs joguk ezt tenni. Nem?
18 évesen 160 ezres kereset?!
ahha...
mennyé máshová trollkodni :D
Az a helyzet h szüleidnek igaza van. Oké h a te pénzed, de 18 évesen úgy tűnik, nincs még kialakult készséged a pénzügyek terén. Nem tudom összesen mennyi pénzed van, de ha java részét olyanokra költöd ami a jövőben nem térül meg (pl. barátnő, hiszen nem tudhatod h ő marad e veled életed végéig, így ha elhagy, a pénzed elveszik), akkor ezek szerint nem gondolsz a jövődre. Igen is arra kell gyűjteni, hogy a jövő beni terveidet megvalósítsd. Pl. ha egyetemre akarsz menni, vagy vállalkozásba akarsz kezdeni, ezekhez bizony kell pénz.
És ne gyere azzal h ráérsz még ilyneken gondolkodni, mert 18 évesen már ennél fejlettebben kell gondolkodnod.
Én csak pár évvel vagyok időseb nálad, egyetemre járok és vállalkozásom is van, igaz feketén egyenlőre. Robogókat javítok hétvégenként, ebbe fektettem a pénzem, mert ez hoz nekem havonta pár tízezer Ft-ot.
csak legyen egy életcélod, elképzelésed, fektesd olyanba a pénzed ami aztán többet hoz.
Költőnő,hallottál már a sportolókról?-.-
Nem követelőzik:)
A szüleid azért aggódnak mert aránytalanul sokat költesz rá,és a leányzó meg hagyja.
Egy rendes lány még önérzetből sem engedné,hogy ennyit költs rá....gondolkozz el ezen.
Mert a prostit nem szeretem:)
Nem használ ki,nem vagyok hülye.
Ezt nem bírják felfogni a szüleim sem.
"Nem használ ki,nem vagyok hülye. "
LOL.
Ez volt a nap vicce :)
Szuleidnek mennyit adsz haza a lakhatasert meg a kajaert? ha ilyen nagyfiu vagy, akkor legyel olyan jo es jarulj hozza a kozos koltsegekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!