Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sóher vagyok ha már nem akarok költeni a baratnőmre?
5 honapja vagyunk együtt. Ha közös programra megyünk akkor az esetek haromnegyedeben én fizetem a mozijegyet,italt stb. Nagyon nem tiltakozik ellene.
Gyakran kap ajandekokat pl.virag,csoki. Mar több tízezret raköltöttem.
Nem is az elköltött pénzmennyiseg zavar hanem hogy ezt úgy erzem nem viszonozza semmivel. Szeretetet,szexet kapok tőle de azt ő is megkapja tőlem plusz a pénzt..nem erzem egyenlő félnek magam a kapcsolatban. Tőle a nevnapomon kaptam sütit meg kisebb ajandekot mast nem.
Azt hallom folyton hogy az úriember fizet a nőnek..de ez elkeserít. Nem a viselkedesemert leszek úriember hanem mert perkálok? :S
Mit gondoltok erről? 19/F
Miért nem beszéled meg vele, hogy mennyid van, mennyit tudsz költeni rá, biztos megértené, ha nincs pénzed...
Ha meg nem szívesen költesz rá, akkor meg úgyis mindegy a kapcsolatnak.
Nem a viselkedesemert leszek úriember hanem mert perkálok? :S
Ha perkálsz, bármit csinálsz úriember vagy.
Ha nem perkálsz, bármit csinálsz, nem vagy úriember.
Akkor minek adsz, ha utána elvárod a viszonzást? Ez nem így működik, a kapcsolat nem egy adok-kapok, ha igen, az már rég rossz.
Ha nem bírsz önzetlenül adni, akkor inkább ne is adj és akkor nem fog sírni a fehér, ajak-nélküli szád.
Nem. De eddig balek voltál.
Indok nélkül venni mindenféle szemetet... Soros, Tes-Cohen meg ROsenberg jókat nevetnek rajtad miközben rángatnak mint egy bábot.
kisfiam, kezdesz rájönni hogy ingyen p*na nincs.
Nem tudom mi a bajod - szétteszi, nem? Akkor meg ne rinyálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!