Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmmel most lettünk egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel most lettünk egy hónaposak. Tudom, hogy nem hosszú idő ez még egy kapcsolatban, viszont nagyon szeretem, és meg akarom lepni valami aprósággal. Mit ajánlanátok? Én 18 vagyok, barátnőm 17.

Figyelt kérdés
Légyszi normális válaszokat írjatok, és Köszii mindenkinek!

2015. jan. 15. 23:24
1 2 3
 11/21 Szergej55 ***** válasza:
22%
Ugye az egy órás fordulót is megünnepeltétek? :D Ennyire nagy dolog, ha két ember manapság három napnál többet kibír egymás társaságában? :D Ugyan vigyorgó fejeket írtam, de a kérdésem attól még komoly, ha valaki tud választ adni, ne kíméljen.
2015. jan. 16. 00:21
 12/21 anonim ***** válasza:

virág. az stílszerű, az 1 hónaphoz se nem túl sok, se nem túl kevés.

utolsó: ha az ember nagyon szereti a párját és még nem szállt fel a rózsaszín köd, szeret kb minden alkalmat megragadni h kedveskedjen neki, v hogy legyen egy kis intim alkalom, egy kis ünneplés. mi már 3.5 éve járunk a barátnőmmel, nem ünneplünk meg minden hónapfordulót, csak az évfordulókat, de van h hónapforduló eszünkbe jut, kiszámoljuk, mosolygunk, szexelünk. néha kis ajándék is van.

ez azért van, mert az emberi természet vmiért olyan (vagy csak az európai kultúra) hogy mindenképp kell egy eseményt társítani ahhoz, ha valakinek ajándékot adsz!

2015. jan. 16. 01:14
 13/21 anonim ***** válasza:
Én mindjárt 6 hónapja leszek együtt barátommal és semmit nem kaptam tőle hónapfordulókra. Egyedül karácsonykor.
2015. jan. 16. 08:24
 14/21 anonim ***** válasza:
Én a kedvenc fajta boromat kaptam (mellesleg azóta mi se ünnepeljük a hónapfordulókat, csak meg szoktam jegyezni a napokban, hogy hol tartunk - ő abszolút nem emlékszik, mikor jöttünk össze :D)
2015. jan. 16. 08:29
 15/21 anonim ***** válasza:
Mi sem tartottunk anno hónapfordulókat, de ha valaki szeretne miért ne? Szerintem aranyos ötlet, főleg, hogy egy férfinak is ez eszébe jut. Lehet, hogy én is szerettem volna hónapfordulót.
2015. jan. 16. 10:30
 16/21 Szergej55 ***** válasza:
De valaki, aki tart, indokolja már meg, mert a 0%-ot a kérdésemre nem tudom válasznak elfogadni. Szóval, még mindig várok, türelmesen.
2015. jan. 16. 11:51
 17/21 Manócska1 ***** válasza:
egy szál virágnak biztos örülne
2015. jan. 16. 18:30
 18/21 anonim válasza:
Szergej55 ha friss egy kapcsolat mindig talál egy alkalmat a pár amit ünnepeljenek. Ez így van rendjén ha nem lennének ezek az apró dolgok talán sokkal több depis szingli fiatal lenne a mai Magyarországon, mert a kor társadalma hajlamos mindenre egy kis szeretetért nagyon sok a szeretethiányos fiatal. \/ Én úgy vagyok vele személy szerint az első hónapot megünnepeljük aztán a 6-at és a 12-et. Ha szeretsz valakit mindig van mit ünnepelni gyakran indok sem kell de jó ha van mert a kor társadalma általánosító és a törődést sokszor nem nézik jó szemmel.
2015. jan. 27. 21:23
 19/21 Szergej55 ***** válasza:
Aha, értem, amit írsz, de pont akarva-akaratlanul is leírtad, hogy a probléma mélyen gyökerezik. Főleg azttekintve, hogy sok ember él kapcsolatban, és mégis mindenki idegbeteg, meg rohan mindenhová, szóval szerintem pont az a lényeg, hogy nem az a megoldás, ha ilyen (szerintem) felszínes dolgokkal próbálkozunk, hanem nagyobb változásra lenne szükség, de lehet, hogy megint csak egy idealista barom vagyok, hogy szerintem ez így nem jó.
2015. jan. 27. 22:26
 20/21 anonim válasza:
Szergej55 ameddig nincs erre kidolgozvva valami addig szerintem jó tűzoltásnak, legalább adnak a fiatalok egymásnak egy kis szeretetet, és nem egymást gyilkolásszák.
2015. jan. 28. 07:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!