Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm most fog velem valószínű szakítani. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt mondta 1 órát kér és meglatja mi lesz.. De nagyon úgy beszél mint aki már eldontotte... Azt beszéli hogy figyeljek majd oda nehogy elkovessem ugyanazt a hibát majd mint a mi kapcsunkban.(tetszett egy másik lány és megtudta) 4 éve lennénk együtt nemsokára.. És van egy másik fiú akivel beszélget és azt mondja, hogy nagyon aranyos és nagyon jó vele beszélgetni és érettebb gondolkodású mint én.. Végleg vége? Írnék 2 oldalt is még de kevés lenne az is :(((
2015. jan. 15. 21:42
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Igen, ezért mondtam, hogy te szakíts vele. És semmiképp se hagyd, hogy szenvedni lásson. Miután szakítottál vele, azt kell látatnod vele, hogy jól érzed magad nélküle. Futni fog utánad, majd meglátod.
2015. jan. 15. 22:06
 22/39 anonim ***** válasza:
Embrionyc - its over , she said. A zene jó, a szöveg meg ideillik.
2015. jan. 15. 22:09
 23/39 A kérdező kommentje:
Simán nem fog futni utánam megmondta.. Most megmutatta kivel beszélget és nem hiszem el.. Valami már bocsánat de ez bűn ronda.. El sem hiszem :O
2015. jan. 15. 22:17
 24/39 anonim ***** válasza:
Megmondta, persze :D Egy nő soha nem fogja megmondani a szakítás igazi okát, sem azt, hogy mit fog csinálni utána (ezt ő maga sem tudja). Neked kell rájönnöd, hogy mit csináltál rosszul és tanulni belőle.
2015. jan. 15. 22:19
 25/39 anonim ***** válasza:
De ez fura nekem kicsit. Megmutatta neked, hogy ki jön be neki rajtad kívül? Ez nagyon durva azért. Ez csak nálam veri ki a biztosítékot?
2015. jan. 15. 22:26
 26/39 anonim ***** válasza:
na lassan letelik az egy óra?
2015. jan. 15. 22:38
 27/39 A kérdező kommentje:

Mondtam most megjobban sajnálom, ha vége lesz mert láttam a fiút. Kérdezte miért mondom inkább hagyjuk. Azt mondta, ha megmondom nem lesz vége. Mondom ne zsarolj :D

Nem írta, hogy mi lesz. Most beszélgetünk hogy telt a napunk mi volt ma stb.. Azt mkndta holnap estig megmondja.. Volt már ilyen de nem ennyire durva helyzet akkor azt mondta, hogy velem akar maradni.. De amiket mondott abból ítélve nekem úgy tűnik szakítani fog..

Megmutatta a pasit nagyon mrglepodtem

2015. jan. 15. 22:44
 28/39 A kérdező kommentje:

25os

Nem jön be neki! A pasinak jön be a párom.. Nem érez semmit a pasi iránt csak beszélgetnek pár napja.. De ez valami horror.. Mondja is, hogy nem szép de rendes........

2015. jan. 15. 22:46
 29/39 anonim ***** válasza:

am az a vicc, hogy ha már ilyenekről van szó, hogy mással beszélget meg hogy jobb nálad stb, én úgy kib4sztam volna már a csajt, hogy csak na!

ne legyél már ennyire ilyen életképtelen, az ilyen nőket semmibe kell venni, szarni rá.

2015. jan. 15. 23:01
 30/39 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy megmondja a pasinak ne írjon többet . hát nem tudom
2015. jan. 15. 23:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!