Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm most fog velem valószínű szakítani. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Azt mondta 1 órát kér és meglatja mi lesz.. De nagyon úgy beszél mint aki már eldontotte... Azt beszéli hogy figyeljek majd oda nehogy elkovessem ugyanazt a hibát majd mint a mi kapcsunkban.(tetszett egy másik lány és megtudta) 4 éve lennénk együtt nemsokára.. És van egy másik fiú akivel beszélget és azt mondja, hogy nagyon aranyos és nagyon jó vele beszélgetni és érettebb gondolkodású mint én.. Végleg vége? Írnék 2 oldalt is még de kevés lenne az is :(((
2015. jan. 15. 21:42
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

mennyi nőhöz "értő" férfi ír ide...

szerintem a lány tökre az ellenkezőjét gondolja a dolgokról..

elkúrtad, ha úgy érzed, javítsd meg.

2015. jan. 15. 21:46
 12/39 anonim ***** válasza:
0%
Még egyszer leírom, előbb szakíts vele te. Ha mégsem teszed, akkor semmi esetre ne könyörögj, ne próbáld észérvekkel meggyőzni, ne kérdezz rá, hogy mit rontottál el, ne bíráld felül a döntését, de ami a legfontosabb, SZAKÍTS VELE TE!
2015. jan. 15. 21:47
 13/39 opened paradise ***** válasza:
2015. jan. 15. 21:48
 14/39 anonim ***** válasza:

12-hű, de akaratos vagy, és erőlteted az akaratod másra. mintha a saját dolgaidat vezetnéd le máson így.

mennyi fa.zság.

becsülni a hűséget? ja, azt kell? az nem alap lenne?????????

meg más pasiról beszél?? a srác meg más csajról, akkor?

itt látszik, mennyi csalódott pasi van...akik gondolom meg is érdemelték, ha ott hagyták őket.

2015. jan. 15. 21:49
 15/39 anonim ***** válasza:
Én csak az eddigi tapasztalataimat írtam le. Amiről lebeszélni próbáltam, azokat mind megcsináltam, és csak egyre rosszabbul jötem ki a dologból.
2015. jan. 15. 21:50
 16/39 anonim ***** válasza:

Jól értem, hogy neked régen tetszett egy másik lány és ő ezt megtudta és ebből volt probléma ő meg neked mondogatja, hogy mennyire normális és rendes meg aranyos egy másik fiú?

Ergo kb arra utalt,h ha veletek vége akkor ő lesz a következő? Ez mennyivel jobb annál ,hogy neked tetszett egy lány? Mikor elvileg még együtt vagytok és gondolom régebben kezdett vele beszélgetni nem mostanában...

2015. jan. 15. 21:52
 17/39 anonim ***** válasza:

szia! szerintem ne hallgass ezekre a csalódott, kivert személyekre..

mentsd, ami még menthető..

2015. jan. 15. 21:52
 18/39 A kérdező kommentje:
Nem tudom menteni ami menthető.. Nem én döntök hanem Ő.. Én vele akarok maradni és Ő is szeret engem.. De most van egy fiú akinek bejon és beszélgetnek.. Szar egy helyzet..
2015. jan. 15. 21:55
 19/39 anonim ***** válasza:
akkor meg ne írj ki kérdést..
2015. jan. 15. 21:56
 20/39 anonim ***** válasza:

Ne légy Papucs Jóska.

Hány évesek vagytok :D ?

2015. jan. 15. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!