Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom rettenetesen egoista, azt hiszi, hogy csak körülötte forog a világ. Mit tegyek, hogy az én véleményem is számítson, és figyeljen az én ötleteimre is?
háááttt...
azt hiszem nem a megfelelő emberrel élsz együtt...
ha tudtad, h ilyen sztem nem szabadott volna babát vállalnod tőle.
ha ilyen önfejű bunkó, akkor marad a szakítás... én biztos nem bírnék együtt élni egy ilyen emberrel...
Mondd meg neki, hogy akár a baba, akár más miatt van - neked ez fontos, és nem fogadod el hogy minden őróla szól.
Ha pedig nem változtat, akkor veszélybe kerül a kapcsolatotok.
Egyébként ezt szerintem is előre kellett volna tisztázni.
arra fogod, h ragaszkodsz hozzá, és ezért a faszságért képes vagy elbaszni a saját és gyermeked életét is??!!!
gratulálok, ez felnőtt, érett, mi több, felelősségteljes gondolkodás...
ezek után nem hiszem, h téged sajnálni kéne, de azt a szegény kis életet azt nagyon sajnálom, mert nem tehet róla milyen szülei vannak...
Azért teheti meg mert ragaszkodsz hozzá.
Azért, mert tudja, hogy bármit csinál, téged nem veszít el. A gyerek egy újabb ürügy és kapocs amivel zsarol téged, lehet (valószínű) egyébként nem is érdekli.
Az életed kiszámítható innentől: otthon maradsz, elhízol, eligénytelenedsz és már azért sem fogsz tudni kitörni mert más rád sem fog nézni. Őneki otthon leszel, bármit tesz, te meg fogsz bocsátani mert nem tudsz mást tenni.
Ő meg közben haverozik és csajozik. Ha ez neked nem tetszik, előbb-utóbb kezet is fog rád emelni.
Ez a tipikus magyar átlagsztori.
Hogy lehetsz ilyen felelőtlen hogy gyereket vállaltál?
Sokkal jobban jársz ha hazaköltözöl a szüleidhez és elfelejted őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!