Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség? Már nagyon nehezen bírom.
Sziasztok!
17 éves srác vagyok. Barátaim szerint nem vagyok egy csúnya ember és nagyon közvetlen vagyok. Vízilabdázom. Úgy érzem az életem teljes, nagyon boldog vagyok a jelenlegi helyzetek szerint is . Viszont ami néha úgy zavar , hogy még soha nem volt barátnőm. Nem vagyok egy félős típus. Sokan mondják az arcom vonzó meg h vizilabdázom azokért buknak a csajok...
Igaz ezt sokszor tapasztalom .. de a bökkenő az hogy nem nagyon érdekelnek. Már egy párszor megfordult a fejemben h lehet selejtes vagyok és h más lennék de nem mert izgatnak a lányok, nagyon tetszenek. Viszont nem akarok párkapcsolatot. Nem tartom hű de fontosnak.De amellett kú*vára zavar is. De valamiért ha elhatározom h mostmár összejövök egy lánnyal mindig visszatart valami. Úgy érzem jól elvagyok most is , nem hiányzik egy csaj...
Nagyon fura érzés kérem akik hasonlókat éreznek írjanak és nyugtassanak meg, h nem paranormális.
Előre is köszönöm
Igen, már arra is gondoltam h éretlen vagyok
de mindenki szerint túlságosan is korán érő típus vagyok :D
Nem paranormális. Hasonlóan érzek én is a fiúkkal kapcsolatban, nem hiányzik a párkapcsolat, de ettől függetlenül érdekelnek.
L
Dettó. Csak én nem vizilabdázom. :D
Ja meg lány vagyok, szóval a helyzet fordított :)
Nyugi, szerintem normális ha így érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!