Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nagyon nehezen bírom! Szerintetek ez normális, vagy már tényleg alsóbbrendűnek tart? Segítség, kérlek!
a barátommal nagyon szeretjük egymást! most lesz egy éve h együtt vagyunk! nagyon félt engem, ezért soha nem engedi h igyak ha buliban vagyunk. meg egyáltalán soha.
de ő elég sokat szokott inni és nekem nagyon rossz olyankor látni őt:( h hánynia kell meg öntudatlan, sőt egyszer a barátnőm nevén hívott mert hirtelen azt hitte h őt áll mellette. de kértem már h ne igyon, ahogy ő kért engem. ő azt mondja h ezt az egyet kéri h én ne, de ő hadd igyon. szerintetek is jogosan maradt bennem tüske emiatt?
ráadásul megbeszéltük h pénteken elmegyünk hozzájuk mert nekem szombaton megjönne. de most meg a barátait hívta meg megint inni meg vizipipázni. és nekem mondogatja h a k.urva életbe h szombaton nekem nem jó amiatt:(
vélemények?:(
igaza van a 3.nak, ez nagyon gáz. miaz h ne igyál? nem az apád. főleg úgy h ő meg vedel. de ha ő sme inna akkor sem tilthatná meg. te meg engedelmeskedsz mint a jó kislány..
szvala kérdésedre a válasz egyértelmű h nem egyenrangú kapcsolat. most még ezt, aztán jön a többi? más dolgokat nem akar tiltogatni? pl ne menj ide, ne menj oda, v ne találkozz ezzel-azzal? védd meg azért magadat, amit egyiknek szabad egy kapcsolatban azt a másiknak is, szerintem.
Uristen, hogy lehet ilyen alacsony az önértékelésed???
Porig alázni, és elhagyni, ez kell neki, hogy valaha az életbe normális legyen. MIÉRT VAGY ILYEN ALAKKAL???!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!