Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 10 év után most akartam neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 év után most akartam neki elmondani. De eljegyezték! Mit tegyek? Mondjam meg? Vagy inkább ne? 25F

Figyelt kérdés
15 éves korunk óta a legjobb barátok vagyunk!Sok mindenen keresztül mentünk,de mindig számíthattunk egymásra, mindkettőnknek volt mindig valakije, de mi akkor is itt voltunk egymásnak,ha szakítottunk az akkori párokkal, ha nem volt senkink.Soha nem volt köztünk semmi!Viszont bennem az érzés rég átalakult szerelemmé.Mindent elsöprő égető szerelem, a barátságunk miatt titkoltam.Neki most 5 éve van barátja.Ma eldöntöttem, hogy megmondom, hogy őrülten szeretem.Amikor felhívtam,hogy találkozzunk akkor mondta, hogy eljegyezték!Hát a szívem összetört.Sírtam is ami elég égő 25 éves férfi létemre.Mit tegyek mondjam el neki? Vagy hagyjam had legyen boldog? 25F
2010. febr. 6. 23:16
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
23.19, de aranyos vagy:))
2010. febr. 14. 19:28
 32/34 anonim ***** válasza:
Gratulálok!! :D
2010. febr. 14. 20:45
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, de azért - nem ünneprontó akarok lenni - egy percre gondoljunk arra a fiúra is, aki 5 év után úgy érezte, ezzel a lánnyal le tudná élni az életét, ezért eljegyezte őt. Ha időben szólsz a lánynak, talán a srác nem koppan ekkorát.

Nem, nem hibáztatni akarlak, hiszen ahol hárman vannak, valaki így is, meg úgy is vesztes lesz. De az lenne a minimum, hogy őszinte sajnálatodat fejezed ki a másik fiúnak, még akkor is, ha bizonyos értelemben nem vagy hibás semmiért. Ennyi gesztust minimum megérdemel.

Sok boldogságot nektek!

2010. febr. 15. 13:57
 34/34 Jani Fater válasza:

Bocs,a kérdésfeltevőnek üzennem,hogy ez a legszebb történet,amit valaha olvastam,pedig én ritkán hatódok meg.

Egy ilyen őszinte ember megérdemel egy sirig tartó boldogságot!Végig drukkoltam a sztorit,igy ismeretlenül is gratula.

2010. júl. 14. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!