Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 10 év után most akartam neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 év után most akartam neki elmondani. De eljegyezték! Mit tegyek? Mondjam meg? Vagy inkább ne? 25F

Figyelt kérdés
15 éves korunk óta a legjobb barátok vagyunk!Sok mindenen keresztül mentünk,de mindig számíthattunk egymásra, mindkettőnknek volt mindig valakije, de mi akkor is itt voltunk egymásnak,ha szakítottunk az akkori párokkal, ha nem volt senkink.Soha nem volt köztünk semmi!Viszont bennem az érzés rég átalakult szerelemmé.Mindent elsöprő égető szerelem, a barátságunk miatt titkoltam.Neki most 5 éve van barátja.Ma eldöntöttem, hogy megmondom, hogy őrülten szeretem.Amikor felhívtam,hogy találkozzunk akkor mondta, hogy eljegyezték!Hát a szívem összetört.Sírtam is ami elég égő 25 éves férfi létemre.Mit tegyek mondjam el neki? Vagy hagyjam had legyen boldog? 25F
2010. febr. 6. 23:16
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Szerintem mond el neki, lehet ő is igy érez. Én nagyon drukkolok neked, majd ird le mi volt a válasza.
2010. febr. 6. 23:47
 12/34 anonim ***** válasza:
én csak azt nem értem MINEK vártál 5 évet?? Sajna így jártál, tanulj az esetből, ha ő boldog, lépj tovább, ne szedd szét a kapcsolatát.
2010. febr. 7. 00:22
 13/34 anonim ***** válasza:
Bánni fogod ha nem mondod el neki. Viszont nem látok bele a dologba, könnyen lehet, hogy csak barátjának tekint, sőőt. De el kell mondanod neki. De csak ügyesen. A barátságát mindenképp próbáld megtartani.
2010. febr. 7. 00:37
 14/34 anonim ***** válasza:
Szerintem mond el.Nem veszítesz vele semmit.Ha téged akar akkor veled lesz de ha jobban szereti a barátját akkor megállapodtok hogy maradjon továbbra is barátság köztetek.De legalább megkönnyebbülsz hogy elmondtad.
2010. febr. 7. 10:22
 15/34 anonim ***** válasza:
Meg inkább most mond el neki mielőtt összeházasodnának.Mert később már tényleg nem lesz rá alkalmad.
2010. febr. 7. 10:24
 16/34 A kérdező kommentje:

igen jobb ha elmondom.holnap találkozunk és megmondom neki

köszönöm a válaszokat

2010. febr. 7. 14:48
 17/34 anonim ***** válasza:
Mond meg neki! Hátha vissza tudod még hódítani!
2010. febr. 9. 13:28
 18/34 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélem megmondtad neki,hogy szereted!:))))

Mi volt a válasza,mikor megtudta?Ird meg,kivi vagyok!

2010. febr. 9. 13:36
 19/34 anonim ***** válasza:
mondd el neki! hátha a leánybúcson te lehetsz a cukrosbácsi!!
2010. febr. 9. 14:21
 20/34 anonim ***** válasza:

Ha én lennék a lány, örülnék hogy elmondanád, és lehet h visszaadnám a gyűrűt :D

L19

2010. febr. 9. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!