Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 év után most akartam neki elmondani. De eljegyezték! Mit tegyek? Mondjam meg? Vagy inkább ne? 25F
attól tartok, mostmár igencsak késő :(
nagyon sajnálom, el kell engedned, örülj a boldogságának.
ne mondd el, nem lenne korrekt és lehet, h egy életre elveszíted a barátságát is.
ezt akkor kellett volna meglépned, amikor kialakult benned az érzés és biztos voltál abban, h ez már szerelem, nem egyszerű barátság.
hidd el, nem éri meg elveszíteni.
boldognak látod egyébként?
1. voltam
ha akarná, nem mondott volna igent a barátjának, bocs, de nekem ezek a száraz tények, nem akarlak elkeseríteni.
biztosan tett volna vmit azért, h összejöjjetek és nem várt volna ilyen sokáig ölbe tett kézzel, h hátha kezdeményezel.
Na, jól össze lehetsz most kavarodva kicsim.
Ha nem mondod el, talán egy életen át bánni fogod.
Ha elmondod, talán kiderül, hogy jók a sejtéseid, és ő is rád várt eddig.
Ha nem mondod el, talán életed értelmét szalasztod el.
Ha elmondod, és nem tud vele mit kezdeni, gallyra mehet ez a tíz év.
Ocsmány szókapcsolat lesz, de: sz@r dolog a szerelem (mármint időnként).
Csak két dolog: azt mondod, öt éve van barátja. Ez idő alatt nem volt egy alkalmad sem elmondani neki? És ha ugyanígy érezne, nem kerített volna már esetleg sort rá?
Na, én is csak megkutyultalak. Próbáld egy rövid időre elcsitítani az érzéseidet, és próbálj meg ésszel felállítani egy mérleget, hogy vajon mi lehet a jobb megoldás, hova kerül több érv, elmondani, vagy nem?
36/N
Tudom, hogy mondhatott volna nemet.De szereti,és mi van ha engem is? De mivel barátok vagyunk ezért igent mondott.
Nem sajnos nem volt alkalmam, közben nekem is voltak barátnőim, de sose éreztem irántuk úgy mint iránta. Igaz ha nem mondom el egész életemben bánni fogom.És inkább úgy lássam férjhez menni, hogy tudom, ohgy tudja,h ogy szeretm minthogy fordítva
Át gondolom mi legyen.leírom majd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!