Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni?

Figyelt kérdés
Hiszen elvesztettem őt. Van egy orvosi dolog most velem ami sajnos hosszú gyógyulási folyamattal lehet csak meggyógyítani. :( Eddig úgy éreztem, hogy mindent megtudtunk beszélni. Nem egy városban lakunk így a találkozások 2 hetiek voltak. Nagyon szeretem és most jelen esetben ismerkedni sem akarok, hogy esetlegesen egy új elterelné a figyelmem a régiről. 29/N.
2010. febr. 6. 22:31
 1/8 anonim ***** válasza:
figyelj egy betegség nagyon nagy megzázkodtatás. a fiú nehéz időszakon megy át. az is meg fogja viselni, ha meggyógyul. én is voltam már ilyen helyzetben. 15 évig epilepsziám volt. most leszek 18 márciusban. tudod milyen nehéz dolog ez? amúgy pontosan mi a baja?
2010. febr. 6. 22:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi nem hangsúlyoztam ki a kérdésben, hogy velem van orvosi dolog.
2010. febr. 6. 23:42
 3/8 anonim ***** válasza:

és nincs melletted a betegségben? Szép dolog...:S

erre sajnos nincs gyógyír. Én is szenvedek, bár kicsit más, én reménytelen szerelem miatt, de nekem is hiába mondják hogy buli meg ismerkedjek, nem megy, én őt szeretem és kész. Na mindegy. Tehát, szerintem... a te problémádra sincs gyógyír:( Próbálj meg nem rá gondolni, dobj ki mindent ami rá emlékeztet...

2010. febr. 8. 21:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a jó, hogy nincs olyan amit ki kéne dobja tárgyat csak az emlékeim vannak azokat meg sajnos nem tudom kidobni, elégetni. Együtt érezek veled, a helyzetet nem jó. Remélem az idő gyógyír lesz. Hát igen egy ideig kibírta mellettem annak ellenére, hogy tudja mi van. De nem sokáig. :(
2010. febr. 8. 21:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem lehet a másik ember számodra az élet,mert akkor a másik ember számodra igazából egy bálvány akiért mindent megtennél,akiért mindenre képes lennél,ez a szép vágy benne van az emberben hogy az ennyire szeresssen de ezt nem lehet egy véges emberre kiterjeszteni,mert ez a vágy a végtelenbe mutat oda kívánkozik!
2010. febr. 8. 22:53
 6/8 anonim ***** válasza:
igen az idő... Egyszer már segített:) sajnos mindig elérhetetlen emberekbe leszek szerelmes, ezelőtt is. És az idő megoldotta. :) Amúgy ha nem vagyok túl tolakodó, megkérdezhetem mi a bajod?:(
2010. febr. 8. 23:10
 7/8 anonim ***** válasza:
de milyen betegségröl is van szó?
2010. febr. 9. 00:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Nőgyógyászati.
2010. febr. 9. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!