Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bonyolult! Mit tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bonyolult! Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Nos az a helyzet,hogy van egy csaj akit a főiskolán megismertem bejövünk egymásnak csak a bibi ott van,hogy van barátja!!!! Ezzle nem is lenne gond ha nem szeretné 10 hónapja vannak együtt és elég sokat is veszekednek azon,hogy mikor hol találkozanak.Mert a csaj kolis ahol én is vagyok de a barátja pesten dolgozik és vagy 2 hetente taliznak!!magyarul én 10x annyit vagyok a csajjal mint a barátja!! mit tegyek és mondom szereti a barátját de nekem nagyon kéne a csaj......
2010. febr. 6. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát akkor hajts rá!!!!
2010. febr. 6. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
hhát basszus...tartsd már tiszteletben a párkapcsolatot. majd ha szabad lesz akkor hajts rá, de ne szedd szét őket. Nem lenne szép dolog
2010. febr. 6. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni...de amíg szerelmes, addig úgyse hagyja el. Így aztán legyél megértő, de ne papucs! Csajozz, h felkeltsd a figyelmét, de közben legyél mellette mindig...na, jó majdnem mindig :-)
2010. febr. 6. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól h Te többet találkozol Vele mint a barátja,az még nem jogosít fel arra h nyúld le a barátjától.Meg ha téll szereti a barátját ak úgy se fogja ott hagyni.Vagyis csak besülés lenne belőle.

Xal.. keress másik csajt,vagy ha téll annyira megszeretted a csajt ak várd ki míg szakít a csávójával.

2010. febr. 6. 22:13
 5/5 anonim válasza:

ne válaszd szét mert lehet hogy utána titeket választanak szét és azt ugyan annyira fáj

én tuti nem másznék bele semmilyen kapcsolatba mint ahogy azt többen megtennék...

2010. febr. 6. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!