Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire számít nagy kérésnek egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nagyon szerettem volna eljutni egy tölűnk 75+15 kmre lévő outletben hogy megvegyek egy cipőt amit régóta szeretnék. A gond az hogy autóm nincs és tömegközlekedéssel nem tudom megközelíteni.

A barátomnak van autója de mondta hogy ő cipőkért nem fog futni, mondjuk hetente legalább 2x megy abba a városban ami mellett vannak az outlet. Elkezdődtek a leárazások, Ő nem akart elvinni és most eladták az összeset abbol amit szeretnék..

Nagy kérés egy 2 éves kapcsolatban ez?

Miközben én mindig vásárolok neki mindent, ha veszek magamnak egy blúzt neki is veszek és stb. Fordítva ez nem igaz :( Karácsonyra se kaptam semmit :(

2015. jan. 14. 10:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Mert szerinte vannak ennél is fontosabb dolgok, mint egy cipő....

Túl gyerekes vagyok(25) vagy nála van a gond?..:(

2015. jan. 14. 11:14
 12/17 anonim ***** válasza:

szakíts már vele,mit kínlódsz???

nem érdekled már,kihült ez a kapcsolat

nem mind tart örökké

kijelenti hogy nem futkos cipőkért,de oda megy sokszor,akkor magyarán azt mondta hogy neked nem fog ugrálni a hülyeségeidért

az meg a másik hogy karira nem adott semmit

ennyire smucig vagy csöves?:D

Szakíts!!

2015. jan. 14. 11:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is 25 vagyok, én a helyedben elgondolkodnék azon hogy hosszútávon mennyire lesz ez így jó nektek. Ha már most ennyi a baj köztetek.
2015. jan. 14. 11:23
 14/17 anonim ***** válasza:
a karácsonyra nincs magyarázat! mi volt hogy egymást közös megegyezés alapján fehérneművel ajándékozuk meg. 700 ft. aztán persze jött az a rész, amikor felvettük -felbecsülhetetlen :)
2015. jan. 14. 11:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Én sz*rtam volna az egészbe és elmentem volna az ismerősökkel, akik felajánlották, hogy elvisznek. Na és, hogy közülük az egyik férfi? Ha busszal mész valahova, azon is ülnek férfiak.
2015. jan. 14. 11:34
 16/17 anonim ***** válasza:

ha ennyire zavar, minek vagy vele?

menj el taxival, ha annyira oda akarsz menni

2015. jan. 14. 13:01
 17/17 anonim ***** válasza:

imádom ezeket a "mi lesz később szövegeket", mintha jósok lennétek. :D

amúgy neten van egy rakat jó hely, ahol jó áron vannak cipők, ha ezzel tudok segíteni írj rám, mert ez a lépés tényleg paraszt volt a barátodtól, főleg így, h mellette megy el heti 2x.

2015. jan. 14. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!