Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire számít nagy kérésnek egy párkapcsolatban?
Nagyon szerettem volna eljutni egy tölűnk 75+15 kmre lévő outletben hogy megvegyek egy cipőt amit régóta szeretnék. A gond az hogy autóm nincs és tömegközlekedéssel nem tudom megközelíteni.
A barátomnak van autója de mondta hogy ő cipőkért nem fog futni, mondjuk hetente legalább 2x megy abba a városban ami mellett vannak az outlet. Elkezdődtek a leárazások, Ő nem akart elvinni és most eladták az összeset abbol amit szeretnék..
Nagy kérés egy 2 éves kapcsolatban ez?
Miközben én mindig vásárolok neki mindent, ha veszek magamnak egy blúzt neki is veszek és stb. Fordítva ez nem igaz :( Karácsonyra se kaptam semmit :(
Mert szerinte vannak ennél is fontosabb dolgok, mint egy cipő....
Túl gyerekes vagyok(25) vagy nála van a gond?..:(
szakíts már vele,mit kínlódsz???
nem érdekled már,kihült ez a kapcsolat
nem mind tart örökké
kijelenti hogy nem futkos cipőkért,de oda megy sokszor,akkor magyarán azt mondta hogy neked nem fog ugrálni a hülyeségeidért
az meg a másik hogy karira nem adott semmit
ennyire smucig vagy csöves?:D
Szakíts!!
ha ennyire zavar, minek vagy vele?
menj el taxival, ha annyira oda akarsz menni
imádom ezeket a "mi lesz később szövegeket", mintha jósok lennétek. :D
amúgy neten van egy rakat jó hely, ahol jó áron vannak cipők, ha ezzel tudok segíteni írj rám, mert ez a lépés tényleg paraszt volt a barátodtól, főleg így, h mellette megy el heti 2x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!