Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam hogy kihüljön a bűnös love?
Figyelt kérdés
párkapcsolatom mellet sajnos flörtöltem,smároltam egy sráccal...nem akarom párhuzamosan a két kapcsolatot természetesen.Most jelenleg talán ha nem csinálok semmit akkor elcsitul a nagy lángolás a "kalandor"-ral...de sajnos nem tudom még garantálni azt hogy ha legközelebb csettint egyet akkor nem ugrok :( mit tegyek? mondjam meg neki hogy most még egyszer utoljára talizhatnánk hogy méltó befejezése legyen a kalandnak, vagy hagyam hogy felejtsük el egymástés remélhetőleg nem lesz több alkalom?2010. febr. 6. 19:52
1/4 anonim válasza:
Mégis milyen méltó befejezésről beszélsz?
Ha van barátod akivel jársz akkor mi jogon írod, hogy méltó??????
Ha a másik pasival akarsz kavarni akkor a rendes barátoddal kell a méltó befejezés!!!
Ne keverd a szezont a fazonnal kicsilány!
2/4 A kérdező kommentje:
igen valóban, csak biztost a bizonytalanért... :( tényleg nem szép dolog de ugyérzem ha nincs befejezve ez az egész akkor mindig ott fog kisérteni engem,de talán ha végig játszuk a kalandot akkor elmult szép volt ennyi volt... talán erre gondoltam
2010. febr. 6. 20:58
3/4 anonim válasza:
Értem mi a problémád de ha kicsit is felnőtt nőnek érzed magad, akkor próbálj meg belegondolni a barátod helyzetébe. A soraidat olvasva biztos nem tud a te titkos románcodról. Ha tiszteled valamennyire a barátodat akkor hagyod a kalandorral a méltó befejezést.
Elhiszem, hogy nehéz helyzetben vagy de maradjon benned emberség. Fordított helyzetben neked is rosszul esne, nem igaz? DE!
Annyi fiú fog még bekerülni az életedbe. Ha nem is leszel mindbe szerelmes, az emberséget és a tiszteletet add meg nekik.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. febr. 6. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!