Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17 éves lány és 14 éves fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves lány és 14 éves fiú között túl nagy a korkülönbség vagy elmegy egy párkapcsolathoz?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 18:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Hát...Lehet ilyenkor még furcsa. Nekem 2 éve komoly barátom van. 25 vagyok, barátom 21. Nagyon szeretjük egymást. Lehet ilyen korban fura, de később nem.

De ez is az én véleményem.

2010. febr. 16. 11:54
 22/29 anonim ***** válasza:
Az én barátom is fiatalabb nálam, de mi 20 fölött vagyunk... Nekem a Ti esetetek fura, tizenéves korban egy év is rengeteget számít, az a srác majdnem gyerek még! De ha annyira akarjátok, végülis meg lehet próbálni, de számíts a környezeted ellenkezésére.
2010. febr. 16. 12:06
 23/29 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Később már nem ciki..
2010. febr. 16. 12:08
 24/29 anonim ***** válasza:
Ez függ a fiú érettségétől, h.ennyi idősen mennyire érett hozád.Szerelmes-e vagy csak be akar vágódni.
2010. febr. 16. 12:11
 25/29 anonim ***** válasza:

Na ná, hogy elmegy!

Ha úgy érzed, hogy tudnád szeretni ,és ő is téged, akkor vágj bele! Úgysem egy örök életre szólnak a tizenéves korban köttetett szerelmek!

Nem tom... Szűz vagy még? Csak mert ha igen, akkor várasd meg a srácot pár hónappal.

Amúgy ha én így belegondolok, nekem nagyon bejött volna, ha idősebb barátnőm lehetett volna 15 évesen. Hmm :P

Milyen jó is lett volna... Főleg, amikor levetkőztetem ,és ott fekszik előttem egy igazi nő :P

Na de mind1, lényeg, hogy szerintem az idősebb csajokat a fiatal fiuk jobban becsülik. Tehát hajrá!

2010. febr. 16. 13:16
 26/29 anonim válasza:
szerintem sok, mivel a lányok sokkal érettebbek a fiúknál..
2010. febr. 16. 13:36
 27/29 anonim ***** válasza:
14 évesen érettebb gondolkodásom volt , mint 1-2 16 éves lánynak , mostanra meg simán vagyok olyan normális.Szerintem próbáljátok meg a kapcsolatot ;).
2010. febr. 16. 13:48
 28/29 anonim ***** válasza:
egy próbát szerintem is megér!
2010. febr. 16. 13:56
 29/29 anonim ***** válasza:

Sajnos nem hiszem, hogy működne (tapasztalat :/)

Én dettó ugyanígy voltam egy sráccal. Ő sokkal tapasztaltabb volt nálam (!!) szóval sok csajjal volt dolga.. két hétig mentek a dolgok, aztán hirtelen vége lett.

Én az elején hittem benne, hogy működhet, mondván hogy legalább meg kell próbálni, különben sohasem tudjuk meg mi lett volna, ha..

hát nálam nem jött be. De lehet te lennél a kivétel! :)

17/L

2010. febr. 16. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!