Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 17 éves lány és 14 éves fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves lány és 14 éves fiú között túl nagy a korkülönbség vagy elmegy egy párkapcsolathoz?

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 18:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Nagyon erős szerelemmel mindegy, de ne várj sokat. :S
2010. febr. 6. 18:58
 12/29 anonim ***** válasza:
próba cseresznye.:)
2010. febr. 6. 19:04
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
jaa, akkor sztem nem gond. de mit akarsz 1 pisistol? :)
2010. febr. 6. 19:34
 14/29 anonim ***** válasza:
72%

háááát.. nagyon érettnek kell lennie, vagy neked gyerekesebbnek..

elég érdekes.

de ha szeretitek egymást, hát miért ne? ti érzitek:)

2010. febr. 6. 20:04
 15/29 anonim válasza:

Nekem volt ilyesmi a nyáron, csak én 16éves voltam/vagyok, a fiú pedig 13.:$ Jártunk kemény 3hétig, egyre több olyan dolgot csinált amit nem kellett volna, aztán a végén megcsalt. Lefeküdt egy nagy r*banccal(16éves a lány). A barátom szűz volt még, ezért különösen rosszul esett, hogy egy olyan lánnyal volt először. Főleg úgy, hogy azt állította végig, hogy engem szeret, sőt még utána is. Amúgy én is szűz voltam/vagyok, szerettem azt a fiút és nagyon nem jó volt.:( Sok olyat csinált ami nagyon rosszul esett. Másfél hónapja megkeresett, hogy engem szeret és ne haragudjak rá, de nem fogadtam vissza. És úgy érzem jól döntöttem. Eleinte jó volt minden, majdnem féléves ismeretség után jöttünk össze, de amit járni kezdtünk minden megváltozott, és ez szerintem a korából is adódott. De ha te úgy érzed akkor járj azzal a fiúval, ne érdekeljen ki mit mond vagy gondol, az a lényeg, hogy te mit érzel!:)

16/L

2010. febr. 6. 23:50
 16/29 anonim válasza:
Amúgy elnézést akusza fogalmazásért, csak fáradt avgyok már:$ (előző)
2010. febr. 6. 23:52
 17/29 anonim ***** válasza:

szerintem sok..

iknább a csajok idősebb fukat szeretnének mert a lányok sokkal érettebbek a pasiknál..

figyu egy 14 éves fiú az agyilag is 14 de egy 17 éves lány már majdnem nő..ha érted mire gondolok..

lehet h az első pár beszélgetésetek után nem vetted ugy észre h még gyerek, de elöbb utobb észrevennéd..

én 18 voltam mikor egy srác 16, semmi nem történt egy smacin kivül és még ma is ég a fejem ha a tesom megelmíti..

sztem keres egy idösebb srácot, de legalább veled egykorút.

2010. febr. 16. 11:24
 18/29 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ha fordítva lenne, akkor nem lenne nagyon para, de így, hogy te vagy az idősebb... Nekem fura. Meg ugye azt mondják, hogy a lányok korábban érnek. Emlékszem, amikor én 14 voltam, a fiú osztálytársaim még annyira kölyökképűek voltak, meg eléggé gyerekesek is voltak (nem mintha ez baj lenne), mi lányok meg inkább az idősebb fiúk után ácsingóztunk.
2010. febr. 16. 11:38
 19/29 anonim ***** válasza:
Egy 14 éves fiú az még agyilag nagyon gyerek. Az értelmi szintje még sehol sincs a tiédhez képest. Szerintem sok, de lehet, hogy működhet.
2010. febr. 16. 11:39
 20/29 anonim ***** válasza:
Én is 17 voltam, amikor megismerkedtem a párommal, aki akkor éppenhogy 15 volt...azóta eltelt 8 év, és még mindig együtt vagyunk.:) Persze voltak surlódások, de szerintem nem a kor a lényeg, van aki 20 évesen éretlenebb mint egy 16 éves.
2010. febr. 16. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!